Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

acıkcası inanasım gelmiyor.3 te olurda 4. viteste teker yapamazsın.yapsanda hemen indirirsin:silent:

İnanmamaya devam ozaman birader :p geL antalyaya göstereyim nasıl yapılıyo ki ben daha teker işinde uzman değilim toyum..Arkadaki belcim sağolsun o adamla istediğin vitesde kaldırırsın.Burada ybr ile neler yapıyolar görsen gözünle gördüğüne inanmazsın :wiinkk:

Son düzenleme:
İnanmamaya devam ozaman birader :p geL antalyaya göstereyim nasıl yapılıyo ki ben daha teker işinde uzman değilim toyum..Arkadaki belcim sağolsun o adamla istediğin vitesde kaldırırsın.Burada ybr ile neler yapıyolar görsen gözünle gördüğüne inanmazsın :wiinkk:

Recai arkadaki olmadan kaldırsana 4 ncu vitesde :mrgreen:

Neyse ben bir oto pazarına gidem gelirim.

recai kaça değiştirdin kafayı ? benim olduğum yerde 8o tl diyorlar.
ayrıca tebrik ederim nasıl başardıysan 4.viteste ön kaldırmayı :):)

o zaman cek videonu koy buraya.

arkadaşlar bi arkadaşım ybr 125 2010 alacak kendisinde önceden 2008 modeli vardı. yenisiyle eskisi arasındaki farklar nelerdir görüntü hariç bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ederim kazasız sürüşler :cat:

arkadaşlar bi arkadaşım ybr 125 2010 alacak kendisinde önceden 2008 modeli vardı. yenisiyle eskisi arasındaki farklar nelerdir görüntü hariç bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ederim kazasız sürüşler :cat:

Motorda fark olduğu soylenemez hersey aynı sadece makyajlanmış hali.

Ybr virajı iyi değil diyenlere hitaben :)

[YT]VzpZ3PwTFKI[/YT]
[YT]di4RxWfiFKg[/YT]

Son düzenleme:
Kuryede çalışmış adam değdiremezse zaten sorun var demekdir.Bendemi kuryeye gireyim diyorum boluda o kadar trafıkde yok.

Ayrıca lastik çok güzel görüntü kattı motora komple değişti motor :) Benımde yatırdıgım yer bellı :)

DSC03923.jpg

Kuryede çalışmış adam değdiremezse zaten sorun var demekdir.Bendemi kuryeye gireyim diyorum boluda o kadar trafıkde yok.

Ayrıca lastik çok güzel görüntü kattı motora komple değişti motor :) Benımde yatırdıgım yer bellı :)

DSC03923.jpg

100 lük daha hoş duruyor.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:57 ----------

okan bu arada 150 lik takan arkadaş la bu gün görüştüm.. motor çok fazla ısınıyormuş ve ısınması motorun yağlamayı yetiştirememesinden kaynaklanıyormuş.. yani 150lik piston silindir tavsiye edilmiyormuş.. fiyat 120 lira civarıymış ....

Niye ? Senin demenlemi çekecem video koyacam buraya :) 4 le kalkmaz diyosun biz 4 le aştık :queen: Neyse uzatmaya gerek yok.

benim dememle ne alakası var,bir şeyi iddia ediyorsan kanıtla??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:21 ----------

Erdi şu şaka makinaları var ya arkasında adamla teker yapıyolar o gibi yani sen gibi değil :)

onların 3 ile teker yaptığını biliyordum?:)

benim dememle ne alakası var,bir şeyi iddia ediyorsan kanıtla??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:21 ----------

onların 3 ile teker yaptığını biliyordum?:)

errdi adamım nasılsın... geçen lastiği yaktığın hatta patlattğın videoyu izledim.. bravo...

okan dostum çok fazla ısınıyormuş evet....

Arkada artçıyla 5 de bile yaparsın ne olucak arkadaki uca binip 2 zıpladı mı zaten tekere geliyor ybr.

O zaman bosverek ramco abi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar