acıkcası inanasım gelmiyor.3 te olurda 4. viteste teker yapamazsın.yapsanda hemen indirirsin:silent:
İnanmamaya devam ozaman birader
Son düzenleme:
acıkcası inanasım gelmiyor.3 te olurda 4. viteste teker yapamazsın.yapsanda hemen indirirsin:silent:
İnanmamaya devam ozaman biradergeL antalyaya göstereyim nasıl yapılıyo ki ben daha teker işinde uzman değilim toyum..Arkadaki belcim sağolsun o adamla istediğin vitesde kaldırırsın.Burada ybr ile neler yapıyolar görsen gözünle gördüğüne inanmazsın :wiinkk:
Recai arkadaki olmadan kaldırsana 4 ncu vitesde :mrgreen:
Neyse ben bir oto pazarına gidem gelirim.
İnanmamaya devam ozaman biradergeL antalyaya göstereyim nasıl yapılıyo ki ben daha teker işinde uzman değilim toyum..Arkadaki belcim sağolsun o adamla istediğin vitesde kaldırırsın.Burada ybr ile neler yapıyolar görsen gözünle gördüğüne inanmazsın :wiinkk:
o zaman cek videonu koy buraya.
o zaman cek videonu koy buraya.
arkadaşlar bi arkadaşım ybr 125 2010 alacak kendisinde önceden 2008 modeli vardı. yenisiyle eskisi arasındaki farklar nelerdir görüntü hariç bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ederim kazasız sürüşler :cat:
Zaten sen göbeği attın mı kendisi yatar motor![]()
Kuryede çalışmış adam değdiremezse zaten sorun var demekdir.Bendemi kuryeye gireyim diyorum boluda o kadar trafıkde yok.
Ayrıca lastik çok güzel görüntü kattı motora komple değişti motorBenımde yatırdıgım yer bellı
![]()
Niye ? Senin demenlemi çekecem video koyacam buraya4 le kalkmaz diyosun biz 4 le aştık :queen: Neyse uzatmaya gerek yok.
Erdi şu şaka makinaları var ya arkasında adamla teker yapıyolar o gibi yani sen gibi değil![]()
benim dememle ne alakası var,bir şeyi iddia ediyorsan kanıtla??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:21 ----------
onların 3 ile teker yaptığını biliyordum?![]()