Otoparkdaki kaza sonrası yaşanan panik sosyal medyada gündem oldu

Katılım
12 Nis 2003
Mesajlar
2,988
otopark-avm-motor-kazasi.jpg


Sosyal medyada paylaşılan bir AVM otoparkı kazası, çarpışmanın kendisinden çok araçta bulunan bir yolcunun olay sonrası verdiği tepkiyle gündem oldu.

Instagram ve diğer sosyal medya platformlarında hızla yayılan görüntülerde, düşük hızda gerçekleştiği değerlendirilen bir otopark kazasının ardından araç içerisinden yükselen çığlıklar dikkat çekti. Paylaşımın altına yapılan yorumlarda bazı kullanıcılar panik anında herkesin farklı tepki verebileceğini savunurken, bazıları ise sürücünün dikkatini dağıtabilecek bu tür tepkilerin doğru olmadığını öne sürdü.


Haberin devamı için tıklayın.
 
Katılım
27 Ağu 2022
Mesajlar
520
Motosikleti
Suzuki Inazuma
AVM otoparkında bile ters şeritten hızlı geliyor. Sarı sitede Peugeot 301 veya Citroen C-Elysse bakınca bu kovalakların genel yapısı zaten ortaya çıkıyor.

Annesini sıradaki müşterisine yetiştiriyor diye yorumladım.

Edit: Ters şerit değilmiş orada hakkını yemeyelim beyefendinin :)
 
Katılım
17 Nis 2018
Mesajlar
13,576
Motosikleti
D400
bu ses tonuyla konusan safsalaklarla kimse denk gelmesin.

hangi ülkenin prensesi de bu kadar panikliyor :D
 
Katılım
7 Ocak 2018
Mesajlar
2,555
Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Otoparklarda düşük hızda ve temkinli ilerlemek lazım. Çok uzun yıllar önce oğluma otoparkta bir araba çarpmıştı. Hastanede sinirlerime hakim olamayıp sürücünün erkek arkadaşına dalmıştım.
 
Katılım
19 Kas 2024
Mesajlar
39
Motosikleti
SYM JetX 125 2026
Mis gibi tazminat, o arabayı da artık müsait bir yerlerine sürerler.

Yahu mahalle arasından daha hızlı nasıl gidebiliyorlar otoparkın içinde, hem de tersten? Nasıl bu kadar aptal olunabilir yahu?
 
Katılım
27 Ağu 2022
Mesajlar
520
Motosikleti
Suzuki Inazuma
Otoparklarda düşük hızda ve temkinli ilerlemek lazım. Çok uzun yıllar önce oğluma otoparkta bir araba çarpmıştı. Hastanede sinirlerime hakim olamayıp sürücünün erkek arkadaşına dalmıştım.
Çook geçmiş olsun. Hem zemin kalitesi hem de milletin park yeri arayışından çok tehlikeli bölgeler bu otoparklar.
 
Katılım
16 Eki 2015
Mesajlar
3,275
Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Ülkede genel anlamda bir zeka geriliği var. Son 30 senede ülke olarak zeka katsayımız Arzum sakal kesme makinesiyle Betamax video arasında bir yere geriledi.
Betamax olsa yine iyi.
Kabe Gösteren Hacı Sineması. (cıbıldak manken gösteren alamancı versiyonu da vardır)
bj4feu9.jpg
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst