Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ne yani len biz ybr kullanmıyoz mu :p

Yok hacı sen titiz kullanıcısın bana göre Ama motor bu bozulur eninde sonunda sorun çıkartır..Yani zevk almaya bak okan :queen:

demek ki kullanmıyormussun okan :queen::queen::queen:

günaydın ramazan abi

Vallaha birader bende ybrden başka motor bilmem gerekde duymam zaten bunu satınca arabaya geçiş yaparım 5 senedir motor aşkı hevesim bitiyor yavaş yavaş :)

dünyada motordan başkası yalan....:p:p:p:p

ne yapacaksınız arabaya ... bir motordan daha iyisi yine başka bir motordur...

ben şahsen orjinal hali ile o hızı yapacağını sanmam yapsa bile redlinaya girmsi gerek devir saati sanki o hızı yaparken 9 binlerede birde çabucak çıkıyor o hıza bunda bir iş var en azından dişlisi değişiktir

ybr 125 hepinizde var bu motor çok çabuk 120 yapıyor. 80 yapar gibi fike oldugu gün gibi apaçık ortada
ama şehir içi kullanılacak en iyi seçim ybr 125 city dir. cbf gibi 25 binde ömrü bitiyor mu

dünyada motordan başkası yalan....:p:p:p:p

ne yapacaksınız arabaya ... bir motordan daha iyisi yine başka bir motordur...

benim motorun değerinde(4-5 bin lira kuş serisi ) arabası olan veletler arada küçümsüyor ramço usta :queen: yazın çekecem bmw yi altıma..Gerisi yalan ybr yide garajda tutarım bu yaz satmam sanırım

ybr 125 hepinizde var bu motor çok çabuk 120 yapıyor. 80 yapar gibi fike oldugu gün gibi apaçık ortada
ama şehir içi kullanılacak en iyi seçim ybr 125 city dir. cbf gibi 25 binde ömrü bitiyor mu

dediğin gibi kardeş 25 binde ybr nin biteceğini sanmam çok hor kullansan bile tabi yağını eksik etmeyecen bassan redlinaya soksan dahi 40-50 bin rahat gider bu dediğim hor kullanmada

Anlamadım ama sen bızım 120 leri fake mı dedin:) Bu arada ybr nin motoru cok sağlam canını alır gıbı bassan dahi bisi olmuyor.Bizzat kendim denedim yarım dakkaya yakın redline yapdım.

benim motorun değerinde(4-5 bin lira kuş serisi ) arabası olan veletler arada küçümsüyor ramço usta :queen: yazın çekecem bmw yi altıma..Gerisi yalan ybr yide garajda tutarım bu yaz satmam sanırım

benim evde doblo var 2010 model garajı bekliyor... bayramdan bayrama kullanıyorum....

bu arada ybr nin orjinal farını 30 liraya ampülleriyle birlikte aldım.. eski dostlar sağolsun... şuan içine led döşeme işine koyuldum....işlem bitince resimleri faylaşcam..

bence ikisinde zevki farklı HOnda dohc VTec yada honda 600RR binmek bir başkadır

motorda bana göre modifikasyon sınırlı ama arabada öyle değil

ybr ler başka dır. sınıfında rakipsizdir. sıfır çıkan motorlar içinde tabiki
honda cbf 150 ile kıyaslanmaz ybr daha ömürlüdür. ama ybr ile 120 yapmak yerine rahat süspansiyonlarıyla şehir içi binmek beni daha çok cezbediyor. ikinci motor olarak ybr 125 esd mi alınır yoksa ybr city mi ikiside sıfır olmak kaydı ile.
yeni ybr de rahatlık yok denildi ne kadar dogru?

Merakla bekliyorum ramço..Banada bi yuvarlak far ayarlıyabilirmisin :) yan sanayi orjinal farketmez

bu arada bende stop ampulü nihaet buldum araba oto eleketrikçilerde varmış bizde hayibiye sitelerde arayıp duruyoz:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar