Olursa yapdırırım heraldeBugün geziyordum sağa döndüm e 5 e çıkdım giderken aynaya bi bakdım arkadan esd geliyor ecza deposunun bi dayandım gaza adam aynada küçüldü gitti :queen:
150 olunca deli gider ama ha
o zaman cbf ler yalan olur.Hususi kovaladım bir gün bakdım karsı serıtten gecıyor hemen dondum gerı ılerden ama adam ucmus basdım basdım ısıklarda yakaladım tam tamam kapısıcam derken sağda durmazmı deli oldum zaten :queen:
::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink
150 cc ne manyak olur be
![]()
yeni bir işe girdim.10-15 gündür forumu ve motoru unuttum.planda yarın yıkayıp temizleyip bir gezi yapacaktım ama şansıma antalya ve çevresi 4-5 gün şiddetli yağış alacak.ybr ci arkadaşlara selam.az önce işten eve gelirken baktım da canavara aslan gibi maşallah.
yeni bir işe girdim.10-15 gündür forumu ve motoru unuttum.planda yarın yıkayıp temizleyip bir gezi yapacaktım ama şansıma antalya ve çevresi 4-5 gün şiddetli yağış alacak.ybr ci arkadaşlara selam.az önce işten eve gelirken baktım da canavara aslan gibi maşallah.
allah razı olsun senden ya işte bu siteydi :mrgreen:
bu arada yeni ybr 125 in çakması çıkmış göreniniz oldu bilmiyorum paylaşıyım dedim:queen:
http://www.alibaba.com/product-gs/346749222/KT150_10_street_bike_YBR_125K/showimage.html
erol abi yarına antalyaya gelmeyi düşünüyoruz sabah buluşup hava durumuna göre t5abi seni gelince ararım musait olursan buluşuruz gene
tıpa tıp aynı sadece motoru 150 lik ve cg motorlu![]()
Hacı sen kaç yaşındasın
22 sen kardeş seninlede buluşabiliriz recai kardeş boş olursan telini bana özelden at gelirsem ararım![]()
Bende onu diyecektim..19 bende..Sen yolla ben boş olursam arıyam :queen: