antalyada filtresi açılmayan ynr sünnet olmayan çocuğa benzer.burada 2004 ybr var 75 bin kmde tık yok.ybr sesiyle meşhurdur redlıne geldiimi kesicisi başkadır.millet kesici yapmak için alıyor burada ybr yi
benim motorun hava ayarı hiiç oynanmamış.herkes aman diyim ybr karbratörünü oynama diyorlar.ybr karbratörü zor ayar tutuyor gerçekten yapacam diye bozan çok kişi gördüm.ucuz değil 300 küsur tl
bizde var hava filtresi niye öyle söylüyorsun hem ihtiyaç olmasa bunu yapan mühendis niye koyduantalyada filtresi açılmayan ynr sünnet olmayan çocuğa benzer.burada 2004 ybr var 75 bin kmde tık yok.ybr sesiyle meşhurdur redlıne geldiimi kesicisi başkadır.millet kesici yapmak için alıyor burada ybr yi
benim motorun hava ayarı hiiç oynanmamış.herkes aman diyim ybr karbratörünü oynama diyorlar.ybr karbratörü zor ayar tutuyor gerçekten yapacam diye bozan çok kişi gördüm.ucuz değil 300 küsur tl
fatih sen bozma orjinalini
antalyada filtresi açılmayan ynr sünnet olmayan çocuğa benzer.burada 2004 ybr var 75 bin kmde tık yok.ybr sesiyle meşhurdur redlıne geldiimi kesicisi başkadır.millet kesici yapmak için alıyor burada ybr yi
bizde var hava filtresi niye öyle söylüyorsun hem ihtiyaç olmasa bunu yapan mühendis niye koydu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:45 ----------
fatih sen bozma orjinalini
Yav bırak recai o kadar sene okumuş mühendisden iyimi bilecen
Hacı burda benım motor gider takmazsam ben egzoz değişcem kısa olcak egzoz.
Biliyorum ki konuşuyorum uniqe bilmesem aptalmıyım anlatayım..Ben sana bi tane denemelık yollıcam içime dert oldu kullanmazsın istersen Filtresiz çamur girer diyorsun onun yerine performans hava filtresi yollıyayım %100 için rahat eder..
yolla dıyorsan kargo bilgilerini ö.m atda pazartesi yollıyayım
Yok burdada var bende sana çekecem bi video bizim atv ye takdığımız hava filtresi var motorsiklet için biliyorumda bana olmaz o yeri geliyor taşlı yolda bi araba gidiyor önden değirmenden çıkmış gibi oluyorum![]()
Recai Aga msn e gel hem şu filtrden kouşurz hemde bi kaç muhabbet edrriz.![]()
Recai motoru tam simitci motoru yapcan ha![]()
Recoo sana gelsin :queen:
[YT]jXuget-NHzY[/YT]
:cherry::cherry: Sıradaki sorunu olan gelsin![]()
:cherry::cherry: Sıradaki sorunu olan gelsin![]()
benim var aga![]()