Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Olursa yapdırırım heralde :) Bugün geziyordum sağa döndüm e 5 e çıkdım giderken aynaya bi bakdım arkadan esd geliyor ecza deposunun bi dayandım gaza adam aynada küçüldü gitti :queen:

Olursa yapdırırım heralde :) Bugün geziyordum sağa döndüm e 5 e çıkdım giderken aynaya bi bakdım arkadan esd geliyor ecza deposunun bi dayandım gaza adam aynada küçüldü gitti :queen:

işte bak senin motor 150 lik gibi zaten 150 cc yapsan galiba 250 lik gibi yaparsın sen onu :D

:):) 150 olunca deli gider ama ha :) o zaman cbf ler yalan olur.Hususi kovaladım bir gün bakdım karsı serıtten gecıyor hemen dondum gerı ılerden ama adam ucmus basdım basdım ısıklarda yakaladım tam tamam kapısıcam derken sağda durmazmı deli oldum zaten :queen:

:):) 150 olunca deli gider ama ha :) o zaman cbf ler yalan olur.Hususi kovaladım bir gün bakdım karsı serıtten gecıyor hemen dondum gerı ılerden ama adam ucmus basdım basdım ısıklarda yakaladım tam tamam kapısıcam derken sağda durmazmı deli oldum zaten :queen:

az değilsin okan :queen:

::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink::winkwink

bu arka stop farının yan sanayisi varmı bide bi ara bi arkadaş bu topikde bana ybr 125 parçalarının uygun fiyata satan bi site vermişti turuncu renkli bi siteydi bilen varsa bi yardım cı olsun motoru kış uykusundan kaldıracam da:mrgreen:

yeni bir işe girdim.10-15 gündür forumu ve motoru unuttum.planda yarın yıkayıp temizleyip bir gezi yapacaktım ama şansıma antalya ve çevresi 4-5 gün şiddetli yağış alacak.ybr ci arkadaşlara selam.az önce işten eve gelirken baktım da canavara aslan gibi maşallah.

yeni bir işe girdim.10-15 gündür forumu ve motoru unuttum.planda yarın yıkayıp temizleyip bir gezi yapacaktım ama şansıma antalya ve çevresi 4-5 gün şiddetli yağış alacak.ybr ci arkadaşlara selam.az önce işten eve gelirken baktım da canavara aslan gibi maşallah.

Bu gece 2 ybr kemere gitmeyi düşünüyoruz şuan hava iyi gibi gece yağar mı ?

erol abi yarına antalyaya gelmeyi düşünüyoruz sabah buluşup hava durumuna göre t5abi seni gelince ararım musait olursan buluşuruz gene :D

allah razı olsun senden ya işte bu siteydi :mrgreen:

bu arada yeni ybr 125 in çakması çıkmış göreniniz oldu bilmiyorum paylaşıyım dedim:queen:

http://www.alibaba.com/product-gs/346749222/KT150_10_street_bike_YBR_125K/showimage.html

tıpa tıp aynı sadece motoru 150 lik ve cg motorlu :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar