uğur kardeş güle güle kullan temiz bakıyon motora :cat:
teşekkür dost
uğur kardeş güle güle kullan temiz bakıyon motora :cat:
uğur kardeş bende jant şeridi çektim ancak hiç iyi çekemediğim için iyi olmadı birde ince kaldı ben kırmızı elektrik bandı aldım onu çekmeyi düşünüyorum iyi olur mu sizce kalın olduğundan
elektrik bandı kalın olduğundan çok zorlanırsın ve hiç iyi olmaz ince jant şeridi dene sen.ben tam 5 tane jant şeridi çektım hıc guzel olmadı deneye deneye öğrendim en son böyle kaldı yazdan beri duruyor en sağlam bu oldu,daha once 1 tane cektım kalın jant şeridi ben elektrik bandı gıbıydı kalın oldugundan aralarına hava aldı söküldü
anladım kardeş çekdiğin jant şeridini nasıl geri çıkarıyorsun yapıştımıydı baya sağlam yapışıyor 5 sefer denediğine göre sökmesinide biliyorsundur
motoru yıkadıktan sonra yavaş yavaş çıkartıyorum sökerken su değmesi lazım
ne bakıyon recai :cherry:

mrb arkadaslar nasılsınız? unıge arkadasım sen bı ybr resımı paylasmıstın grenajı cıkarmıs hanı adam..onu deneyen var mı nasıl oluyomus
o resmı ben paylaştım far aynı far ama farın dışına adam plastik kaplama yapmış
Takip ediyorum uğurhavalar bi düzelsin neler yapıcam motora az bekle ybr gör :queen:
Ben değil uqur paylasmıştı onu ılk baslarda ama olmuyormus sanırsam.Seninki güzel ama mercekli xenon falanJant şeritlerini falan nerden bulmuslar senin motorun merak ettim yamaha yazıyordu sanırım ustunde
Onu bılıyorum ama demekki çıkardılar.
Bırak şimdi recai
MrT ilhan Biraz resim koysana millet makina görsün![]()
he pardon arkadasım....o parca vardır belkı bı aldıgım yere sorayım...