Bırak şimdi recai
MrT ilhan Biraz resim koysana millet makina görsün![]()
Makinanın kralı bende reiss :queen: üşendiğimden ellemiyorum motoru bu hali bile 10 numara
Bırak şimdi recai
o resımdekı kafa grenajı yapması kolay bak anlatayım.Sana yuvarlak fardakı farı tutan yanlarda bulanan demir bir parça var onlardan lazım onu al bizim farı tam grenajlardan sök tak ama resımde adam sadece farın yanlarına kaplama yapmış 2 sinyalın yanlarında bak parça eskı kasa ybr kullananlar bilir o parçayı
Uploaded with ImageShack.us
Makinanın kralı bende reiss :queen: üşendiğimden ellemiyorum motoru bu hali bile 10 numara![]()
Mrt ilhan sende nasıl motor var atsana resım
Sendemi şaka makinacılarındansın
Mrt ilhan bak aşşagdakı yazıma gore yap recai bi makine görsün![]()
Hacı senınkının kasasından ama mercek far falan var gıdon falan degısık delı bıse![]()
Mrt ilhan sende nasıl motor var atsana resım
Bırak şimdi recai
işim olmaz şakayla makayla yabenim makinadan iyisi var oda bu kırmızı şey :queen:
![]()
sen nerden gördün gördüysen sen at resım
kanka yuvarlak fara çevir acilaraba yakıyor zaten :queen:
sen nerden gördün gördüysen sen at resım
Sahıbındende ılan vardı kaldırmıslar.
he biliyorum onu Mrt ilhanmı almış onu aldıysa bu foruma nasıl denk geldi :queen: gidonu kırmızı renk olan demi ?
he biliyorum onu Mrt ilhanmı almış onu aldıysa bu foruma nasıl denk geldi :queen: gidonu kırmızı renk olan demi ?
evet o motor
He o.. Hepimiz apaçiyiz modıfıyeyle urasıyoz hepimiz :queen:
tamamda o gidonu ben çok beğendim onu nasıl yaptın sen motoru 2. el mi almıştın olayı bi anlatın :cherry:
Gel gel ama şu aralar çok soğuk eşşek öldüren sogukları var ben bugun bı sanayıye gıttım ama çok soğukdu
Aha buldum ılanı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...br-125-2010-sifir-gibi-orjinal-37214032/detay
MrT ilhan
Başka resımler at adamı merakda koma![]()
Gel gel ama şu aralar çok soğuk eşşek öldüren sogukları var ben bugun bı sanayıye gıttım ama çok soğukdu
Aha buldum ılanı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...br-125-2010-sifir-gibi-orjinal-37214032/detay
MrT ilhan
Başka resımler at adamı merakda koma![]()