Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

o resımdekı kafa grenajı yapması kolay bak anlatayım.Sana yuvarlak fardakı farı tutan yanlarda bulanan demir bir parça var onlardan lazım onu al bizim farı tam grenajlardan sök tak ama resımde adam sadece farın yanlarına kaplama yapmış 2 sinyalın yanlarında bak parça eskı kasa ybr kullananlar bilir o parçayı

Uploaded with ImageShack.us

tesekkurler arkadasım..benım hosuma gıttı ben bı denıyım ortaya cıkanı paylasırım sızlerle

Makinanın kralı bende reiss :queen: üşendiğimden ellemiyorum motoru bu hali bile 10 numara :p

Sendemi şaka makinacılarındansın :p

Mrt ilhan bak aşşagdakı yazıma gore yap recai bi makine görsün :p

14ig954.jpg

2j3mycx.jpg
[/QUOTE]

Mrt ilhan sende nasıl motor var atsana resım

bı dakıka denıyorum..yenı ybr esd var..kısa gıdon var mercek zenon var..kırmızı renk bı dakıka resım paylasabılırsem...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 ----------

Bırak şimdi recai :p

MrT ilhan Biraz resim koysana millet makina görsün :)

resım atmakla ugrasıyorum..tesekkur ederım edemedım...sagolasın arkadasım

sen nerden gördün gördüysen sen at resım

Esd'lerin en iyisi sende merak etme :p

kanka yuvarlak fara çevir acil :D araba yakıyor zaten :queen:

buldum o uniqenin koyduğu resimdeki arkadaşla anlaştım havalar çok kötü burada biraz düzelsin alıp takıcam mercekli xenonu yuvarlak kafa..Şeritleri mora çeviricem jantları mor yapıcam ozaman gene tek olacak :p

32660986wx2.jpg

Son düzenleme:
tamamda o gidonu ben çok beğendim onu nasıl yaptın sen motoru 2. el mi almıştın olayı bi anlatın :cherry:

ıkıncı el aldım arkadasım ama galerının motoru herhangı bı sahıs motoru degıl yanı..dadas motor vıtrın motoru gıbı yapmıs..sadece kendılerı deneme amaclı kullanmıslar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar