Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

uğur kardeş bende jant şeridi çektim ancak hiç iyi çekemediğim için iyi olmadı birde ince kaldı ben kırmızı elektrik bandı aldım onu çekmeyi düşünüyorum iyi olur mu sizce kalın olduğundan

uğur kardeş bende jant şeridi çektim ancak hiç iyi çekemediğim için iyi olmadı birde ince kaldı ben kırmızı elektrik bandı aldım onu çekmeyi düşünüyorum iyi olur mu sizce kalın olduğundan

elektrik bandı kalın olduğundan çok zorlanırsın ve hiç iyi olmaz ince jant şeridi dene sen.ben tam 5 tane jant şeridi çektım hıc guzel olmadı deneye deneye öğrendim en son böyle kaldı yazdan beri duruyor en sağlam bu oldu,daha once 1 tane cektım kalın jant şeridi ben elektrik bandı gıbıydı kalın oldugundan aralarına hava aldı söküldü

elektrik bandı kalın olduğundan çok zorlanırsın ve hiç iyi olmaz ince jant şeridi dene sen.ben tam 5 tane jant şeridi çektım hıc guzel olmadı deneye deneye öğrendim en son böyle kaldı yazdan beri duruyor en sağlam bu oldu,daha once 1 tane cektım kalın jant şeridi ben elektrik bandı gıbıydı kalın oldugundan aralarına hava aldı söküldü

anladım kardeş çekdiğin jant şeridini nasıl geri çıkarıyorsun yapıştımıydı baya sağlam yapışıyor 5 sefer denediğine göre sökmesinide biliyorsundur

mrb arkadaslar nasılsınız? unıge arkadasım sen bı ybr resımı paylasmıstın grenajı cıkarmıs hanı adam..onu deneyen var mı nasıl oluyomus

Takip ediyorum uğur :p havalar bi düzelsin neler yapıcam motora az bekle ybr gör :queen:

Ben değil uqur paylasmıştı onu ılk baslarda ama olmuyormus sanırsam.Seninki güzel ama mercekli xenon falan :) Jant şeritlerini falan nerden bulmuslar senin motorun merak ettim yamaha yazıyordu sanırım ustunde :)

Onu bılıyorum ama demekki çıkardılar.

o jant serıtlerı satılıyo ınternet sıtesınde görmustum motoru aldıgım dadas motorun sıtesınde..onlar cekmıs...benım aldıgım motor dadas motorun kendı motoruymus..test motoru gıbı bısey..kendılerı ılgılenmıs motorla zenon falan takmıslar ıste

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:34 ----------

Bırak şimdi recai :p

MrT ilhan Biraz resim koysana millet makina görsün :)

sıteye henuz alısamadım arkadasım.. nasıl resım koyuyosunuz suanda onu cözemedım daha, ama ınsallah koyucam

he pardon arkadasım....o parca vardır belkı bı aldıgım yere sorayım...

o resımdekı kafa grenajı yapması kolay bak anlatayım.Sana yuvarlak fardakı farı tutan yanlarda bulanan demir bir parça var onlardan lazım onu al bizim farı tam grenajlardan sök tak ama resımde adam sadece farın yanlarına kaplama yapmış 2 sinyalın yanlarında bak parça eskı kasa ybr kullananlar bilir o parçayı

Uploaded with ImageShack.us

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar