güncelll....
beyler gecende yaqmurda motosiklet kulanmak zorunda kaldim. Ve ertesi gun sinyalim bozuldu. Sol tarafta bi sorun yok. Ancak sag tarafa sinyal verdiqimde dugme sagda takili kaliyo hadi onu duzeltiyorum ama sag sinyal yanip sönmuo surekli yaniyo bunun sebebi ne olabilir arkadaslar.? Ve kac tl ye kurtarabilirim.?
debriyajında boşluk olan varmı
biz de denedik epey çevirmeyi falan ama dönmüyor da. şimdi de kapak kırıldığı için nasıl çeviririm bilmiyorum. akşam yine deneyeceğim. olmadı artık mecbur servise.
bayram tatili girince araya yazamadım. 15-20 dakikalık uğraşla zor da olsa çevire çevire kapağı dik duruma getirdim ve açabildim. şimdi geriye kapağı yapıştırması kaldı.
şu siteye bi göz atın türkiyeye 5 sene önceki.. motorları gönderiyorlar yeter artık!!!!!
http://www.yamaha-motor.eu/eu/products/motorcycles/125cc/ybr125.aspx
avrupadaki ybr nerde türkiyedeki ybr nerde???
arkadaşlar sunfıx için yorum yapmamıssınız....
bu arada her zaman depoyu başında durup ben kapatıyorum ..dikkat edilmesi gerekiyor..
Uploaded with ImageShack.us
bir arkadaşımızın yağ tapasının kenarında baya derin bir çatlak vardı.... motoru yarıp orayı kaynatmak çözüm ama uğraşlıve zaman isteyen bişey... dün akşam pratik bir yapışıtıcı olan sun fıx ile yapıştırdık.. çözüm kısa sürelide olsa işe yarıyor... ısıyla yerinden çıkmaz.. donunca taş gibi oluyor... açmak istediğinizde basit kırılıyor.... aklınızda bulunsun.. belki ilerde zor durumda kalırsınız işinize yarar..
bu arada bu sunfıx genelde araba manifolt ve egzostlarında kullanılır...
arkadaşlar sunfıx için yorum yapmamıssınız....
bu arada her zaman depoyu başında durup ben kapatıyorum ..dikkat edilmesi gerekiyor..
Motorumu sattım, üzgünüm.ale:
selam arkadaşlar uzun zamandır siteye giremiyordum şimdi girme fırsatı buldum motorumla ilgili sıkıntılarım var bu konuyu sizlere sormak istiyorum. motorla ilk kalkarken yarım debriyajla kalkıyorum debriyajı tam saldığımda motorun arka tarafı takırtı yapıyo (titriyo) servise sordum zincirden dedi zincir değişecek dedi. bende YBR si olan başka arkadaşla zincirleri değiştik hafif düzelme oldu ama hala sorun tam kesilmiş değil. ön- arka dişlileride değiştirdik sonuç aynı bi fark yok. ön dişlinin takılı olan mili sağa sola çevirdiğimde şanzımandan hafif takır tıkır diye ses geliyo acaba sorun zincirde değilde şanzımanın içinde mi? yok sa debriyaj balatasından mı ? ( NOT: motorun önceki sahibi sık sık ön kaldırıyor muş? )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 ----------
benim bu sorunuma bi çözüm bulabilirseniz çok sevinirim. TEŞEKKÜRLER
selam arkadaşlar uzun zamandır siteye giremiyordum şimdi girme fırsatı buldum motorumla ilgili sıkıntılarım var bu konuyu sizlere sormak istiyorum. motorla ilk kalkarken yarım debriyajla kalkıyorum debriyajı tam saldığımda motorun arka tarafı takırtı yapıyo (titriyo) servise sordum zincirden dedi zincir değişecek dedi. bende YBR si olan başka arkadaşla zincirleri değiştik hafif düzelme oldu ama hala sorun tam kesilmiş değil. ön- arka dişlileride değiştirdik sonuç aynı bi fark yok. ön dişlinin takılı olan mili sağa sola çevirdiğimde şanzımandan hafif takır tıkır diye ses geliyo acaba sorun zincirde değilde şanzımanın içinde mi? yok sa debriyaj balatasından mı ? ( NOT: motorun önceki sahibi sık sık ön kaldırıyor muş? )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 ----------
benim bu sorunuma bi çözüm bulabilirseniz çok sevinirim. TEŞEKKÜRLER
HainnnHayırlı olsun bakalım.Başka model düşünüyor musun ?