Gerçekden güzelmiş.
:cat::cat:
Gerçekden güzelmiş.
arkadaşlar motoru sağa sola ceken varmı ?
ben de ellerimibırakınca direksiyon baya bi titreme yapıyor giderek artan bir titreme yani dokunmazsam yerlere yıkılıcam acaba neden kaynaklanıyordur.
selam arkadaşlar nasılsınız... arka maşadan gelen bir gıçırdama vardı motor yaylandıkça... acaba amartisörlerdenmi dedim baktım yok... maşa milinin pasladığını sökünce anladım... güzelce yağlayarak sorunu çözdüm...
Abi ciyk ciyk diye bi ses dimi amörtisör yaylandıkça bendede oluyordu.Bende hertarafı yağladım bendede kesildi.
beyler gecende yaqmurda motosiklet kulanmak zorunda kaldim. Ve ertesi gun sinyalim bozuldu. Sol tarafta bi sorun yok. Ancak sag tarafa sinyal verdiqimde dugme sagda takili kaliyo hadi onu duzeltiyorum ama sag sinyal yanip sönmuo surekli yaniyo bunun sebebi ne olabilir arkadaslar.? Ve kac tl ye kurtarabilirim.?

öncelikle herkesin kurban bayramını kutlarım son güne kaldım kutlamak için ama akraba ziyaretleri felan anca girebildim netebu arada arkadaşlar benim motorun çekişi çok düştü 2 kişi tırmandığım rampaları tek kişi zorlanarak çıkıyorum resmen sorun ne olabilir acaba debriyajdan çüpeleniyorum ben ama başka sebeplerde olabilirmi?? bu arada motorum 25binde