Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben de ellerimibırakınca direksiyon baya bi titreme yapıyor giderek artan bir titreme yani dokunmazsam yerlere yıkılıcam acaba neden kaynaklanıyordur.

selam arkadaşlar nasılsınız... arka maşadan gelen bir gıçırdama vardı motor yaylandıkça... acaba amartisörlerdenmi dedim baktım yok... maşa milinin pasladığını sökünce anladım... güzelce yağlayarak sorunu çözdüm...

selam arkadaşlar nasılsınız... arka maşadan gelen bir gıçırdama vardı motor yaylandıkça... acaba amartisörlerdenmi dedim baktım yok... maşa milinin pasladığını sökünce anladım... güzelce yağlayarak sorunu çözdüm...

Abi ciyk ciyk diye bi ses dimi amörtisör yaylandıkça bendede oluyordu.Bende hertarafı yağladım bendede kesildi.

Abi ciyk ciyk diye bi ses dimi amörtisör yaylandıkça bendede oluyordu.Bende hertarafı yağladım bendede kesildi.

aynen öyleydi adamım ama yağlama sorunu cözdü....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:58 ----------

bu arada sizinde bayramıunız kutlu olsun...

Herkesin mübarek bayramını kutlarım,iyi bayramlar fazla et yiyin ben gibi:cherry:

bütün islam be motorsiklet alemini kurban bayramını kutlarım nice bayramlara

öncelikle herkesin kurban bayramını kutlarım son güne kaldım kutlamak için ama akraba ziyaretleri felan anca girebildim nete :) bu arada arkadaşlar benim motorun çekişi çok düştü 2 kişi tırmandığım rampaları tek kişi zorlanarak çıkıyorum resmen sorun ne olabilir acaba debriyajdan çüpeleniyorum ben ama başka sebeplerde olabilirmi?? bu arada motorum 25binde

beyler gecende yaqmurda motosiklet kulanmak zorunda kaldim. Ve ertesi gun sinyalim bozuldu. Sol tarafta bi sorun yok. Ancak sag tarafa sinyal verdiqimde dugme sagda takili kaliyo hadi onu duzeltiyorum ama sag sinyal yanip sönmuo surekli yaniyo bunun sebebi ne olabilir arkadaslar.? Ve kac tl ye kurtarabilirim.?

beyler gecende yaqmurda motosiklet kulanmak zorunda kaldim. Ve ertesi gun sinyalim bozuldu. Sol tarafta bi sorun yok. Ancak sag tarafa sinyal verdiqimde dugme sagda takili kaliyo hadi onu duzeltiyorum ama sag sinyal yanip sönmuo surekli yaniyo bunun sebebi ne olabilir arkadaslar.? Ve kac tl ye kurtarabilirim.?

Ampullerı kontrol etsen iyi olur.Büyük ihtimal ampullerdendır.

Uploaded with ImageShack.us

bir arkadaşımızın yağ tapasının kenarında baya derin bir çatlak vardı.... motoru yarıp orayı kaynatmak çözüm ama uğraşlıve zaman isteyen bişey... dün akşam pratik bir yapışıtıcı olan sun fıx ile yapıştırdık.. çözüm kısa sürelide olsa işe yarıyor... ısıyla yerinden çıkmaz.. donunca taş gibi oluyor... açmak istediğinizde basit kırılıyor.... aklınızda bulunsun.. belki ilerde zor durumda kalırsınız işinize yarar..
bu arada bu sunfıx genelde araba manifolt ve egzostlarında kullanılır...

arkadaşlar ben yamaha ybr alacam ama hangi model alacam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz özellikle 2004 model tercih ediyorlar ama ben karar weremedim hangi modeller tutuluyor

öncelikle herkesin kurban bayramını kutlarım son güne kaldım kutlamak için ama akraba ziyaretleri felan anca girebildim nete :) bu arada arkadaşlar benim motorun çekişi çok düştü 2 kişi tırmandığım rampaları tek kişi zorlanarak çıkıyorum resmen sorun ne olabilir acaba debriyajdan çüpeleniyorum ben ama başka sebeplerde olabilirmi?? bu arada motorum 25binde

................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar