Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ya arkadaşlar,abiler ben üvey evlat mıyım bu sitede. sanki kendim söylüyorum kendim dinliyorum fazlalık isem ayrılabilirm... öyle görülüyorsam hiç de gücenmem teşekkür ederim

ya arkadaşlar,abiler ben üvey evlat mıyım bu sitede. sanki kendim söylüyorum kendim dinliyorum fazlalık isem ayrılabilirm... öyle görülüyorsam hiç de gücenmem teşekkür ederim

Yok senden değil ya zamanında bende sordum.Modifiyeye pek ilgi yok.
Benim şu anda ön dişlim 15.Birde performans artırmak için hava filtresindeki süngeri söküp eksozu 2004 eksozu takanlar var.

Yok senden değil ya zamanında bende sordum.Modifiyeye pek ilgi yok.
Benim şu anda ön dişlim 15.Birde performans artırmak için hava filtresindeki süngeri söküp eksozu 2004 eksozu takanlar var.

Son hızında ve kalkışta pozitif negatif bi değişiklik oldumu ?

Dişli değişikliğinde devir düştü hız arttı.Özellikle uzun yola gidenler için ideal.7000 devirde 90 km/h hızla gidebiliyorsun.Önceki sayfalarda fotoğraf üzerinde ne kadar hız yaptığımı göstermiştim.2 kişi rüzgara karşı 90 yaptı.Ama birazcık rüzgara karşı direnci azaldı.Hep 2 kişi biniyorsan sıkıntı yaratabilir.

Bugün yaylaya gidiyim dedim 13 km gidiyoz yollar çamur falan bizim bi şifalı su var orayada gideyim dedim yollara ağaçlar falan devrilmiş.Ağaçların üstünden geçdim kar falan var.İlk kez bu kadar çamur gördü motor :p Neyse dönüşte bizim köyün yaylasından inerken dağın başında bi adam yürüyor.Oğlu yaylaya bırakmıış akşamüstü almamış.Adam yaşlı.Dedim dayı atla 13 14 km yol yürünürmü.Adam bizim köylü çıkdı :cherry: Neyse adamı belediye otobüsüne bindirdim gitti.Ne evlatlar var :farao:

şifalı su mu? nerde kalıyor düzce yolu üzerindemi ? bu arada yeni videolar bekliorum uniqe :cherry:

Yok bizim yaylalarda.

oguzhan senin için :)

[YT]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/tsNUbUhvH3g&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/tsNUbUhvH3g&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YT]

Motora durduğu yerde yüksek devir çevirtmek zararlı diye söylenir.Sebebini bende bilmiyorum.

yazık motora hani bu bir testtir alırken yapılabiir..Ama her zaman yapmak motor için sakıncalıdır.

Aynısını bende yapdım.Ben bu kadar beklemedim ama :D Buda benim videom.

[YT]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/q5QrV1O1gME&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/q5QrV1O1gME&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YT]

Kerpe gezisine katılacak varmı aramızdan.

Daha önce bu güzergahı kullanarak kefkene kadar (kocaeli-kandıra yolundan)yolculuk yapmıştık. Oldukça zevkli bir geziydi dönüş güzergahı da Şile üzerinden olursa daha şık olur.Gitmekte tereddüt edenlere ( işleri yoksa eğer) şiddetle tavsiye ederim.

Abileri bugün yıkandı paklandı.Cilasını çekdi çok yakışıklı oldu size selam eder :mrgreen:

Silicon cila yemi olay mı..?
Hava ayarı nasıl yapılacak tı...
Şöle iy inilen biri bir anlatsada dinlesek.

Hava ayarını ustaya yapdır.Normal çalışıyosa elletme bence.Ustan iyi usta değilse bozabilir ayarı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar