Serdarmert aynen hava ayarını biri anlatsa valla kendim yapıcam :cherry:
Motor 4000 küsürde yağını değiştirmek istiyorum.İçindeki servisin koyduğu prista yağ :farao: ben CASTROL ACTEVO 4T 20W-40 koymak istiyorum.6000 i bekliyimmi yoksa şimdi değiştirirsemmi daha iyi olur.
Evet olmuştur.Gittik servise hep bundan koyuyolar.Yok 20 50 koyucam motor çok ısınıyor yazın.
bende 10w 40 castrol koymanı tavsiye ederim.ipone yağlar içinde çok iyi deniliyor bilginiz varmı nasıldır??![]()
Mesela çok tecrübeli arkadaşların yağ konusunda hatalar yaptıklarına şahit oldum burada..Castrol magnetec yağını kullanıyorlarmış..
gerçekten hava ayarı nasıl yapılıyor 1 vida var oda rolantiydi sanırım ayrıca ybrler yedek depo ile kaç km gidebiliyor?
Castrol 10 40 power scooter olurmu ybr lere.
Yani bunu önermiyormusunuz. Bir kere koydum 10 40 su gibi oluyor yazın
http://www.castrol.com/castrol/productdetailmin.do?categoryId=9010419&contentId=7019435
uniqe Aman deyim! ybr'ye 20/50 yağ koyarsan vay o ybr'nin haline derim10w40'dan şaşma...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 ----------
Bundan sonra bende ipone kullanmayı düşünüyorum tavsiyeler üzerine...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:29 ----------
Mert abi 10w40 magnetec kullanan sendin yanılmıyorsamBaşkalarına top atma şimdi :queen: Engellenen arkadaşın'dan selamlar :bounce:
Katalogda 20 50 ye kadar kullanılabilir diyor ama.
ery _1925 hayırlı olsun kardeş Allah kaza bela vermesin 2750 km. 2750 liraya almışsın yanı yaptıgı her kılometre için bir lira vermışsın
bende almayı duşunuyorum ilk motor um olacak antalyada bır arkadaşta varmış 2006 mavi renkte 5000 kusur kılometrede 2,300 lıra ıstıyor fıyatı nasıl uygunmu acaba ben pek anlamamda