SEn aldın mı motoru Recai...
Aldım abi
SEn aldın mı motoru Recai...
Aldım abiÜstüme almak Kaldı Birde elden geçireyim Biraz resimler ekliyiceğim 2007'den Beri Ybr İsterim.İçimde ayrı bir yeri var. Sonunda kavuştum :rendeer: Yaza'da inşallah SS alıcağım. 250 cc ile başlangıç yapayım diyorum
![]()
ybr lerin zincir fiyatı ne kadar.
bana 200 tl fiyat biçtiler (oha dedim)
fiyat doğrumu ?
Motorunda güzelmiş ağır bi motor.. Ağır küheylan.. Güle güle kullan..Benimde ön teker iç lastikli bunu dublexe nasıl çeviririm..2005 model benim motor..Irc kayıyor diyorlar yağışlı yolda...Pirelli alaydın keşke...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 ----------
Bende elinin altında internet olnanın böle sorular sormasını anlamıyorum..:queen:
Evet irc çok yumuşak..Kauçuk oranı iyi bencede...
İç lastikli ön lastiği nasıl dublex yaparım alicim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 ----------
Bende arka metzeler ön sakura ....
jantı delip sibob'u değiştirmeye hiç uğraşma,tubeless lastiği şamrelin üzerine direkt tak.2 senedir bu şekilde kullanıyorum no problem![]()
Evet irc çok yumuşak..Kauçuk oranı iyi bencede...
İç lastikli ön lastiği nasıl dublex yaparım alicim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 ----------
Bende arka metzeler ön sakura ....
irc ve pirelli kullandım.
irc pirelliye göre zayıf kalıyor ama irc de fena değil.
orijinal lastiklerine göre çok avantajlı.
jantı delip sibob'u değiştirmeye hiç uğraşma,tubeless lastiği şamrelin üzerine direkt tak.2 senedir bu şekilde kullanıyorum no problem![]()
abi adım alisemerci değil o sadece nickim :cherry: janjanlı bir nick bulamadım onu aldım :bounce:
ismim mustafa.
neyse.
sakurayı mutlaka değiştir abi başına bir şey gelsin istemem.
tubeless bir lastik alıp takıyorsun bu kadar. ben çok kullandım öyle. irc ya da pirelli ... bazıları doğuştan tubeless olmayan canta tubeless takılmaz diyor ama ben sakınca görmedim tecrübelerimde.
takma işlemi de diğeri ile aynı sadece iç lastik olmuyor ve sibop değişiyor.
O zaman bı anlamı kalmıyor ki tubelessin. Lastik patladı mı birden iner sambrel olduğu için bir anlamı kalmaz. Benim on teker fabrikasyon tubeless ve memnunum. Daha güvenli ve uzun omurlu. Kazasiz surusler.
AydoganX, gel sanada YBR alalım..
AydoğanX, gel sat şu motoru YBR alalım sana da...
@serdarmert
Benim CBF ile ne alıp veremediğin var yahuGayet memnunum motorumdan.
Ama şu YBR'nin enjeksiyonlusu gelsin bi kullansın millet. Yorumları alalım. Bi test sürüşüne çıkalım. Ondan sonra düşünürüz. Ama şu hali ile değişmem.
Her takip ettiğimiz topiğin motoruna sahip olsaydık garajda yer kalmazdı :mrgreen:
O zaman bı anlamı kalmıyor ki tubelessin. Lastik patladı mı birden iner sambrel olduğu için bir anlamı kalmaz. Benim on teker fabrikasyon tubeless ve memnunum. Daha güvenli ve uzun omurlu. Kazasiz surusler.
nasıl anlamı kalmıyor,içinde şambrel var diye hava hemen inecekmi dışındaki tubeless hiç bir işe yaramaz mı? biraz düşün bakalım.
yada jantın sibob deliğini genişletip sibobu değiştireceksin ki bir daha iç lastik takma şansın kalmıyor,yada özel siboblar var tanesi 5tl onlardan bulacaksın,buldun diyelim bu seferde jantın et kalınlığı sibobbun dişlerine büyük geliyor somunu adam gibi tutturamıyorsun,lastikçi jantı taşlamaya kalktı müsaade etmedim.
en kısa yolu seçtim içerde şambrel dışarda tubeless:wiinkk:
Tamamda öyle kullanan çok ama senin gibi ilk defa duydum ben şahsen..
ama banada pek mantıklı gelmedi..Gerçi 2 senedir sorun olmamış...:bounce:
dün bir arkadaşım bindi benim mavişe dedi ki debriyajının ömrü azalmış bırakınca kafa kaldırması gerek motor vııııııııınnn ediyo dedi yani debriyajın tepkisi azalmış kavraması galiba baktırtayımmı dursun mu bitene kadar (motor 21binde)
dün bir arkadaşım bindi benim mavişe dedi ki debriyajının ömrü azalmış bırakınca kafa kaldırması gerek motor vııııııııınnn ediyo dedi yani debriyajın tepkisi azalmış kavraması galiba baktırtayımmı dursun mu bitene kadar (motor 21binde)