Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Aldım abi :) Üstüme almak Kaldı Birde elden geçireyim Biraz resimler ekliyiceğim 2007'den Beri Ybr İsterim.İçimde ayrı bir yeri var. Sonunda kavuştum :rendeer: Yaza'da inşallah SS alıcağım. 250 cc ile başlangıç yapayım diyorum:p

O hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullan iyişallah..:cat:

2007 model 20 bin km aşmış motoruma hediyeler aldım. 3. cü yaşını ırc tubeless ön arka lastik ve shad arka çanta ile kutladık.
ilk izlenimlerimize göre bende motorumda yeni parçaları çok beğendik.

Motorunda güzelmiş ağır bi motor.. Ağır küheylan.. Güle güle kullan..Benimde ön teker iç lastikli bunu dublexe nasıl çeviririm..2005 model benim motor..Irc kayıyor diyorlar yağışlı yolda...Pirelli alaydın keşke...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 ----------

ybr lerin zincir fiyatı ne kadar.
bana 200 tl fiyat biçtiler (oha dedim)
fiyat doğrumu ?

Bende elinin altında internet olnanın böle sorular sormasını anlamıyorum..:queen:

Motorunda güzelmiş ağır bi motor.. Ağır küheylan.. Güle güle kullan..Benimde ön teker iç lastikli bunu dublexe nasıl çeviririm..2005 model benim motor..Irc kayıyor diyorlar yağışlı yolda...Pirelli alaydın keşke...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 ----------

Bende elinin altında internet olnanın böle sorular sormasını anlamıyorum..:queen:

irc ve pirelli kullandım.
irc pirelliye göre zayıf kalıyor ama irc de fena değil.
orijinal lastiklerine göre çok avantajlı.

Evet irc çok yumuşak..Kauçuk oranı iyi bencede...
İç lastikli ön lastiği nasıl dublex yaparım alicim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 ----------

Bende arka metzeler ön sakura ....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 ----------

jantı delip sibob'u değiştirmeye hiç uğraşma,tubeless lastiği şamrelin üzerine direkt tak.2 senedir bu şekilde kullanıyorum no problem:)

jantı delip sibob'u değiştirmeye hiç uğraşma,tubeless lastiği şamrelin üzerine direkt tak.2 senedir bu şekilde kullanıyorum no problem:)

İç lastikli tubless... Yani eskisi gibi ne fark etti anlamadım..:bounce:Olur mu öyle babaiçi??
Pantolonun üstüne don giymek gibi bişey ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:33 ----------

AydoganX, gel sanada YBR alalım..

Son düzenleme:

abi adım alisemerci değil o sadece nickim :cherry: janjanlı bir nick bulamadım onu aldım :bounce:
ismim mustafa.
neyse.
sakurayı mutlaka değiştir abi başına bir şey gelsin istemem.
tubeless bir lastik alıp takıyorsun bu kadar. ben çok kullandım öyle. irc ya da pirelli ... bazıları doğuştan tubeless olmayan canta tubeless takılmaz diyor ama ben sakınca görmedim tecrübelerimde.
takma işlemi de diğeri ile aynı sadece iç lastik olmuyor ve sibop değişiyor.

irc ve pirelli kullandım.
irc pirelliye göre zayıf kalıyor ama irc de fena değil.
orijinal lastiklerine göre çok avantajlı.

O zaman bı anlamı kalmıyor ki tubelessin. Lastik patladı mı birden iner sambrel olduğu için bir anlamı kalmaz. Benim on teker fabrikasyon tubeless ve memnunum. Daha güvenli ve uzun omurlu. Kazasiz surusler.

abi adım alisemerci değil o sadece nickim :cherry: janjanlı bir nick bulamadım onu aldım :bounce:
ismim mustafa.
neyse.
sakurayı mutlaka değiştir abi başına bir şey gelsin istemem.
tubeless bir lastik alıp takıyorsun bu kadar. ben çok kullandım öyle. irc ya da pirelli ... bazıları doğuştan tubeless olmayan canta tubeless takılmaz diyor ama ben sakınca görmedim tecrübelerimde.
takma işlemi de diğeri ile aynı sadece iç lastik olmuyor ve sibop değişiyor.

Siz gazeteciler..? Benim adım Mert..(İlk Mert ama ülkemizde:queen:)
Takma isimler kullanırsınız ya ondandır..Pederde esk gazetecilerden dir..!
Bende sadece sibob değiştirerek olur diye biliyorum ama kullanmadım..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:48 ----------

O zaman bı anlamı kalmıyor ki tubelessin. Lastik patladı mı birden iner sambrel olduğu için bir anlamı kalmaz. Benim on teker fabrikasyon tubeless ve memnunum. Daha güvenli ve uzun omurlu. Kazasiz surusler.

Doğru valla bende senle aynı fikirdeyim Özgürcüm..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:58 ----------

Konuştukça bakın doğru bildiğimiz yanlışlar çıkıyor..
:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:04 ----------

AydoğanX, gel sat şu motoru YBR alalım sana da...

AydoganX, gel sanada YBR alalım..

AydoğanX, gel sat şu motoru YBR alalım sana da...

@serdarmert
Benim CBF ile ne alıp veremediğin var yahu :) Gayet memnunum motorumdan.
Ama şu YBR'nin enjeksiyonlusu gelsin bi kullansın millet. Yorumları alalım. Bi test sürüşüne çıkalım. Ondan sonra düşünürüz. Ama şu hali ile değişmem.

Her takip ettiğimiz topiğin motoruna sahip olsaydık garajda yer kalmazdı :mrgreen:

@serdarmert
Benim CBF ile ne alıp veremediğin var yahu :) Gayet memnunum motorumdan.
Ama şu YBR'nin enjeksiyonlusu gelsin bi kullansın millet. Yorumları alalım. Bi test sürüşüne çıkalım. Ondan sonra düşünürüz. Ama şu hali ile değişmem.

Her takip ettiğimiz topiğin motoruna sahip olsaydık garajda yer kalmazdı :mrgreen:

Biliyordum YBR de gözün olduğunu...:queen::queen::queen:

nasıl anlamı kalmıyor,içinde şambrel var diye hava hemen inecekmi dışındaki tubeless hiç bir işe yaramaz mı? biraz düşün bakalım.

yada jantın sibob deliğini genişletip sibobu değiştireceksin ki bir daha iç lastik takma şansın kalmıyor,yada özel siboblar var tanesi 5tl onlardan bulacaksın,buldun diyelim bu seferde jantın et kalınlığı sibobbun dişlerine büyük geliyor somunu adam gibi tutturamıyorsun,lastikçi jantı taşlamaya kalktı müsaade etmedim.

en kısa yolu seçtim içerde şambrel dışarda tubeless:wiinkk:

nasıl anlamı kalmıyor,içinde şambrel var diye hava hemen inecekmi dışındaki tubeless hiç bir işe yaramaz mı? biraz düşün bakalım.

yada jantın sibob deliğini genişletip sibobu değiştireceksin ki bir daha iç lastik takma şansın kalmıyor,yada özel siboblar var tanesi 5tl onlardan bulacaksın,buldun diyelim bu seferde jantın et kalınlığı sibobbun dişlerine büyük geliyor somunu adam gibi tutturamıyorsun,lastikçi jantı taşlamaya kalktı müsaade etmedim.

en kısa yolu seçtim içerde şambrel dışarda tubeless:wiinkk:

Tamamda öyle kullanan çok ama senin gibi ilk defa duydum ben şahsen..
ama banada pek mantıklı gelmedi..Gerçi 2 senedir sorun olmamış...:bounce:

Tamamda öyle kullanan çok ama senin gibi ilk defa duydum ben şahsen..
ama banada pek mantıklı gelmedi..Gerçi 2 senedir sorun olmamış...:bounce:

1 defa lastiğe kalın bir raptiye girmişti,hava tamamen boşalmasına rağmen lastik sanki inmemiş gibi görünüyordu,benzinciye gittim hava kompresörü tam boş olduğu için hava basmadı,değişik bir ayarı varmış ozaman fark ettik.lastik havası tamamen boşaldığında benzincilerdeki hava makinası ayarını değiştirmeden hava basmıyor.tam boş ayarına almak gerekiyormuş.

O zaman bile üzerine binip 2 benzinci gezdim ve ardından lastikçiye gittim jant yere yapışmadı.aynı iç lastiği ve hala kullanıyorum

dün bir arkadaşım bindi benim mavişe dedi ki debriyajının ömrü azalmış bırakınca kafa kaldırması gerek motor vııııııııınnn ediyo dedi yani debriyajın tepkisi azalmış kavraması galiba baktırtayımmı dursun mu bitene kadar (motor 21binde)

dün bir arkadaşım bindi benim mavişe dedi ki debriyajının ömrü azalmış bırakınca kafa kaldırması gerek motor vııııııııınnn ediyo dedi yani debriyajın tepkisi azalmış kavraması galiba baktırtayımmı dursun mu bitene kadar (motor 21binde)

Baktır bence. Çok bir şeyde tutmaz:cat:

malkoçoğlu48 benimde motorum 20 binde debriyaj balatası değişti. bencede baktır. yedek parça fiyatları indirimde bu aralar.
benim lastikler yeni tubeless oldu ama sibop lar takılırken janta herhangi bir uygulama yapılmadı. mevcut janta uygun siboplar var piyasada. delik genişletme yada taşlama olsaydı bende müsade etmezdim.

yeteri kadar gitmişsin değiştir motor da rahatlasın sen de rahatla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar