şarj eder sorun yaşaömazsın....
şarj eder sorun yaşaömazsın....
Saol.
Şimdi bide aküyü bulsam tamamdır...:cat:
ooooooooooooooooo... sol kapağın altında... kontak ile açılır...
yamaha parçaları satan biri var mı bi parça almak istiyorum
sağ düğme grubu fiyatı ne kadar
yamaha parçaları satan biri var mı bi parça almak istiyorum
sağ düğme grubu fiyatı ne kadar
![]()
Bu ybrlerde Colombiada
sadece çizikleri gidermek için ufak tamirat yapacağım. komple boya olsa o iğrenç yamaha mavisini kullanmam.
boya işi çetrefilli. onun yerine ilgili yerleri siyah folyo ile dekore etme yoluna gidebilirsin. sahibinden'de bir ybr 250 de aynı uygulamayı görmüştüm. hem jantlarınla uyumlu olur, hem de satarken izzahı kolay olur.
Olur mu artık fırın boya filan yapılıyor..
Hayırdır ne renk yapacan ybr ni özgür ?? Noldu da..:cat:
![]()
Bu ybrlerde Colombiada
rötuş yapmayı düşünüyorum. fikir için teşekkürler ama o tarz değişiklikleri hiç sevmem. aşırı sadelikteki güzelliği sevenlerdenim. yan kapaklardaki ybr yazısını bile söktüm (ki 2009larınki çok güzel olmasına rağmen) kuyruktaki yamaha brillant riding yazısını da söktüm. sırf sade olsun diye. :mrgreen: fazla mı detay oldu acep:queen: neyse rötuş için boya öneren yokmu? bir de boyacının yaptığı boya sentetik mi oluyor selülozik mi?:silent::silent::silent::silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:45 ----------
fırın boyanın esprisi boyanmış parçaların ısıtılarak hızla kurumasını sağlamaktır. yani zamandan tasarruf sağlar, farklı bir teknoloji değildir:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:47 ----------
katalitik yok :cat: bir de bu tel jantlar ne kadar kötü duruyor:farao::farao: 5 kollu jant gider buna :mrgreen:
ilk resimde 5 kollu modelide var zaten dikkatini çekmiştir sanırım ama gerçekten harika duruyorlar ybr 250 sanmıştım ilk başta sonradan yandaki yazıyı gördüm öyle farkettim keşke türkiyedede olsa bu modeller
Ya işte ben dikkat etmemiştim..Jantlar en nefret ettiğim tarz benim için kötü bir yönü... Yukardaki makinanın...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 ----------
Ya arkadaşlardan bazılarına sordum anlattılar ama anlamadım.. Valla aküyü çıkarmak istiyorum da kırıp dökmemek için bana şöle güzeş bir anlatımla anlatacak varmıdır..?
:rendeer:
Bi bana şunu anlaşılır vaziyette anlatacak yok mu?
Ama anlatırken bilene değilde hiç bilmeyen okuyunca anlayacak şekilde anlatın lütfen..:cat::rendeer: