Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yamaha parçaları satan biri var mı bi parça almak istiyorum
sağ düğme grubu fiyatı ne kadar

Motosikleti
Pulsar NS400Z
17374133437464530414092.jpg

14244126702880170014092.jpg

Bu ybrlerde Colombiada

satmaz ki. bizde bu ötv, kdv ve gümrük vergileri olduğu sürece tofaş arabaya ve çin malı ybr ye binmek zorundayız.
not: kötülemiyorum, daha iyisi varken sahip olduklarımızın onlardan kötü olduğunu belirtiyorum yoksa ybr taş gibidir :mrgreen:

sadece çizikleri gidermek için ufak tamirat yapacağım. komple boya olsa o iğrenç yamaha mavisini kullanmam.

boya işi çetrefilli. onun yerine ilgili yerleri siyah folyo ile dekore etme yoluna gidebilirsin. sahibinden'de bir ybr 250 de aynı uygulamayı görmüştüm. hem jantlarınla uyumlu olur, hem de satarken izzahı kolay olur.

Son düzenleme:
boya işi çetrefilli. onun yerine ilgili yerleri siyah folyo ile dekore etme yoluna gidebilirsin. sahibinden'de bir ybr 250 de aynı uygulamayı görmüştüm. hem jantlarınla uyumlu olur, hem de satarken izzahı kolay olur.

rötuş yapmayı düşünüyorum. fikir için teşekkürler ama o tarz değişiklikleri hiç sevmem. aşırı sadelikteki güzelliği sevenlerdenim. yan kapaklardaki ybr yazısını bile söktüm (ki 2009larınki çok güzel olmasına rağmen) kuyruktaki yamaha brillant riding yazısını da söktüm. sırf sade olsun diye. :mrgreen: fazla mı detay oldu acep:queen: neyse rötuş için boya öneren yokmu? bir de boyacının yaptığı boya sentetik mi oluyor selülozik mi?:silent::silent::silent::silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:45 ----------

Olur mu artık fırın boya filan yapılıyor..
Hayırdır ne renk yapacan ybr ni özgür ?? Noldu da..:cat:

fırın boyanın esprisi boyanmış parçaların ısıtılarak hızla kurumasını sağlamaktır. yani zamandan tasarruf sağlar, farklı bir teknoloji değildir:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:47 ----------

14244126702880170014092.jpg

Bu ybrlerde Colombiada

katalitik yok :cat: bir de bu tel jantlar ne kadar kötü duruyor:farao::farao: 5 kollu jant gider buna :mrgreen:

Ya işte ben dikkat etmemiştim..Jantlar en nefret ettiğim tarz benim için kötü bir yönü... Yukardaki makinanın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 ----------

Ya arkadaşlardan bazılarına sordum anlattılar ama anlamadım.. Valla aküyü çıkarmak istiyorum da kırıp dökmemek için bana şöle güzeş bir anlatımla anlatacak varmıdır..?

:rendeer:

Motosikleti
Pulsar NS400Z
rötuş yapmayı düşünüyorum. fikir için teşekkürler ama o tarz değişiklikleri hiç sevmem. aşırı sadelikteki güzelliği sevenlerdenim. yan kapaklardaki ybr yazısını bile söktüm (ki 2009larınki çok güzel olmasına rağmen) kuyruktaki yamaha brillant riding yazısını da söktüm. sırf sade olsun diye. :mrgreen: fazla mı detay oldu acep:queen: neyse rötuş için boya öneren yokmu? bir de boyacının yaptığı boya sentetik mi oluyor selülozik mi?:silent::silent::silent::silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:45 ----------

fırın boyanın esprisi boyanmış parçaların ısıtılarak hızla kurumasını sağlamaktır. yani zamandan tasarruf sağlar, farklı bir teknoloji değildir:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:47 ----------

katalitik yok :cat: bir de bu tel jantlar ne kadar kötü duruyor:farao::farao: 5 kollu jant gider buna :mrgreen:

ilk resimde 5 kollu modelide var zaten dikkatini çekmiştir sanırım ama gerçekten harika duruyorlar ybr 250 sanmıştım ilk başta sonradan yandaki yazıyı gördüm öyle farkettim keşke türkiyedede olsa bu modeller

ilk resimde 5 kollu modelide var zaten dikkatini çekmiştir sanırım ama gerçekten harika duruyorlar ybr 250 sanmıştım ilk başta sonradan yandaki yazıyı gördüm öyle farkettim keşke türkiyedede olsa bu modeller

keşke burda olsa dedigimiz cok model var aba gördügün gibi:cherry::cherry:

Ya işte ben dikkat etmemiştim..Jantlar en nefret ettiğim tarz benim için kötü bir yönü... Yukardaki makinanın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 ----------

Ya arkadaşlardan bazılarına sordum anlattılar ama anlamadım.. Valla aküyü çıkarmak istiyorum da kırıp dökmemek için bana şöle güzeş bir anlatımla anlatacak varmıdır..?

:rendeer:

Bi bana şunu anlaşılır vaziyette anlatacak yok mu?
Ama anlatırken bilene değilde hiç bilmeyen okuyunca anlayacak şekilde anlatın lütfen..:cat::rendeer:

Bi bana şunu anlaşılır vaziyette anlatacak yok mu?
Ama anlatırken bilene değilde hiç bilmeyen okuyunca anlayacak şekilde anlatın lütfen..:cat::rendeer:

abi şimdi kapağı açıyorsun. önüne bir akü çıkıyor. 2 de akünün kablosu. kabloları çıkarıyorsun akü elinde .

pek bir zorluğu yok

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ybr konusunu baştan sona okudum. 3 hafta sürdü. Ybr 125 hakkında çok önemli bilgiler edindim. Ybr 125 konusunda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim. Uzun zamandan beri ybr almayı düşünüyorum. Bir aksilik olmazsa, 6,, ,,7 ay sonra alacağım. Bir kaç sorum var. ? Yakıt sarfiyatı, yedek parça, uzun yol performansı nasıldır? ? Rodaj hangi km ve kaç rpm ile yapılmalıdır? ? Rodajı doğru yapılmış bir ybr 0 - 60'a kaç saniyede çıkar? Hangi motor yağı ve lastik ybr için en uygundur? Her gün 4, 5km kullanacağım arada uzun yola çıkacağım. Sorularımı cevaplandırırsanız sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar