boşver kardeşim büyüyünce unutrsun:mrgreen::mrgreen: bizim burdada öyle kasaplari durdurmazlar nerde benim gibi full koruma var hooppp motorcu saga çek bakalım derler...:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:41 PM ----------
Ellerini biraktiginda saga sola çekmesinin bi sebebi ön amortisörlerinde yamukluk olabilir veya baglanti demiri maşasinda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:41 PM ----------
Meraba arkadaşlar.
Motosikletim 9300 km ye geldi.Biraz sorun çıkarmaya başladı.Herhangi bi viteste giderken birden boşa yada bir vites altına atıyor.Bazen ışıkta beklerken boşa attıktan sonra tekrar 1 e atamıyorum.Debriyajı sıkıp bırakınca düzeliyor.Bazende 1 den 2 ye geçmeyip boşta kalıyor.Aragaz verince geçmiyor bu da aynı şekilde debriyajla geçiyor.Kısacası vites kutusu sorunlu.Motorun yağını 2000 km de değiştirirken 4000 de değiştirdim en son değiştirdiğimde.Yağdan dolayı diye düşünüyordum ama değiştirdiğim halde geçmedi.
2. sorunumda kontağı açtıktan sonra kendi kendine kapanıyor.Yani elektrik kesiliyor.Eskiden çok seyrek yapardı şimdi baya sıklaştı.Hatta yoldayken bile elektrik kesilmeye başladı.Bunların sebebi sizce nedir?Kendim yapabileceğim birşey varmı?Ne önerirsiniz?Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler:rendeer:
Ek:Birde düz giderken elimi bıraktığımda gidon hızlı bir şekilde sağa sola sallanıyor.SS motosikletlerin başında gelen bi olay vardı adı tank slapperdi galiba onun gibi oluyor.Bu da sık sık olmuyor ara sıra.
Ellerini biraktiginda saga sola çekmesinin bi sebebi ön amortisörlerinde yamukluk olabilir veya baglanti demiri maşasinda