Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hee siz yapışıtırsınızda ben laptopuma yapıştıramamz mıyım ::pokey::

10032009217.jpg

:queen::queen::queen::queen::queen:

motorcu değilmiyiz hepimiz aynıyız...

MT'nin stickerını yapıstırmam zaten sticikerı diğer motora yapıstırdım iki gün sonra sattım kısmeti acılıyo vallah ne hikmetse::huuuh::

sedat ne o ağzın kulaklarına varmış................

arkadaşlar h4 ampülü olmayan ybr cilerin içi yansın diye koydum...saka şaka.... alisemerci senin ilk parcanı temin ettim..

buda benim klavyemin bulunduğu yer... motorcu duvarı gibi...........

çok sevidim bak şimdi.
heyecanla bekliyorum.
sağ ol. sağ ol. sağ ol. sağ ol. sağ ol. sağ ol. sağ ol. sağ ol. sağ ol. sağ ol. sağ ol. sağ ol. sağ ol. sağ ol.
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Ramço sayısal mı oynadın 50 trilyon tutturursanbizide görürsün artık 600f al yeter bide depoyu fulle içinde pası silinsin cünkü bidaha fullenmez :D

Ramço sayısal mı oynadın 50 trilyon tutturursanbizide görürsün artık 600f al yeter bide depoyu fulle içinde pası silinsin cünkü bidaha fullenmez :D

ybr cilere özel bi 600 f alaagım... her gün biri kullanacak.... ortak kullanım motoru olacak....

o yapıştırma huyundan bende de var :D

Grnt002.jpg
malesef hepimiz motorcuyuz ve bir çok huymuz aynı..... çok mu rüzgarda kaldık ney.....:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
yakında ybr'me mavi angel takıcam haberiniz olsun :) parklara adapte edicem ve en küçük watt olanlarından da 4 tane sis koruma demirlerine takınca çok güzel olacak :) beni izlemeye devam edin :wiinkk:

ybr cilere özel bi 600 f alaagım... her gün biri kullanacak.... ortak kullanım motoru olacak....

malesef hepimiz motorcuyuz ve bir çok huymuz aynı..... çok mu rüzgarda kaldık ney.....:queen::queen::queen:

Evt cereyan yaptı ::11122::

Benim çalışma masasındada var onu başka zaman çekerim.:mrgreen:

Son düzenleme:
arkadaşlar benim selenin derisinde bi kaç yerde çatlaklar oluştu, selenin orjinal kılıfını temin edebilirmiyiz yoksa seleyi komple mi almamız lazım birde bunları internetten alabileceğimiz bi online yedekparça sitesi varmı?

06bey06, bilgim yok benim ama,

cbf 150 kontukları daha rahat ya onlar uysa düşünmeden bitane alıp takacam. cbf biraz daha uzun.. olmuyor. bide benim döt büyük geli o herhalde motora :D:D ondanda olabilir :D

bir gün uzun bir yolculuğa çıktık.
indiğimiz yerde baktım sele yarılmış. arkdaş dötünde demir mi var, diye sorunca anladım. arka cebimde bıçak vardı. kapalı olmasına rağmen seleyi kesmiş.
sonra aradan günler geçti. oto kaplamacıya gittim yenisini 20 liraya yaptırdım.
gökten üç elma düştü...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar