Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Evet saygıdeger mt halkı ve saygıdeger ybrci abilerim kardeşlerim:mrgreen::mrgreen: öhö höhöhööh:queen:Bu pazar yapilacak olan Geleneksel Düzce gezisine tüm Mt davetlidir.GEziyi Ben deniz organize :queen:ediyorum pazar sabah saat07:00 da hareket edilecktir yaklaşik 200 km molasız gidilcektir cok sıkışan olursa WC molasi verebilirz:queen:

nezle hasta ayakta zor duran bir motorcuya ölememe garantisi verebileceksen ben geleyim....
ü

:queen::queen::queen::queen:

sen uğraşma ben hallederim..sen sadece fişleri takarsın...korkma güvenilir adamız.... bi far tası için seni dolandırmayız....

:queen::queen::queen:

valla onun için demedim.
far tasları sana feda olsun :cherry:
emin ol buralarda aradığım hiç bir şeyi bulamıyorum üç beş yer var sormaktan utanır oldum artık.
o yüzden öyle yazdım.
ayıp ettin kardeş.

* * *
bu arada Düzce'ye gelmek isterdim ama iki günde kar ve yağmur altında 200 km yaptım soğuk epey yıpratıyor.
yaza gelirim artık. üşütmeyen eldiven yokmuş onu da öğrendim.

Son düzenleme:
valla onun için demedim.
far tasları sana feda olsun :cherry:
emin ol buralarda aradığım hiç bir şeyi bulamıyorum üç beş yer var sormaktan utanır oldum artık.
o yüzden öyle yazdım.
ayıp ettin kardeş.

* * *
bu arada Düzce'ye gelmek isterdim ama iki günde kar ve yağmur altında 200 km yaptım soğuk epey yıpratıyor.
yaza gelirim artık. üşütmeyen eldiven yokmuş onu da öğrendim.

bazen istanbulda bile aradığını çok zor bulabiliyorsun...istanbulun bir ucundan diyer ucu zaten 1 saat rahat çekiyor....

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

bazen istanbulda bile aradığını çok zor bulabiliyorsun...istanbulun bir ucundan diyer ucu zaten 1 saat rahat çekiyor....

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

çok olmamak kaydıyla benzin masraflarını da tasa koyarsın yav. :cherry:
artık yap delikanlılık, iyiliklerin karşılıksız kalmaz.

bu gün mesela bi kadiköye gidip geldik kaç saatimizi çekti öyle degilmi ortak:p:pbeyaz kartali yakalasaydik bi iki kelime söyleyecektim

öncelikle merhabalar herkese..
ne zamandır bu adresi inceliyordum ama ilk defa yazıyorum..
salı günü 2. el bir ybr alıyorum, 2006 model ve km:4300
yorumlardan okuduğum kadarıyla iyi ve dayanıklı bir motor.
merak ettiğim ise kullanım klavuzuna göz attım süper benzin konulması gerektiği yazıyor. bazıları ise değişik sitelerde kurşunsuz benzin koyduruyormuş? ben bu kısımda kararsız kaldım. yardım pls

öncelikle merhabalar herkese..
ne zamandır bu adresi inceliyordum ama ilk defa yazıyorum..
salı günü 2. el bir ybr alıyorum, 2006 model ve km:4300
yorumlardan okuduğum kadarıyla iyi ve dayanıklı bir motor.
merak ettiğim ise kullanım klavuzuna göz attım süper benzin konulması gerektiği yazıyor. bazıları ise değişik sitelerde kurşunsuz benzin koyduruyormuş? ben bu kısımda kararsız kaldım. yardım pls

ben hep kurşunsuz kullanıyorum. büyüklerimden öyle gördüm yani bildiğimden değil. :cherry:
hayırlı olsun yeni motorun onu çek seveceksin şimdiden bir isim koysan iyi edersin motoruna.
benimkinin adı 3 numara. :p
bir de hoş geldiniz.

ben bulduğum en ucuz benzini koyuyorum...sonuçta yanıyor -desemde inanmayın..... süper benzin bulsam koyacağım ama yok..aslında kurşunsuz benzin enjeksiyonlu motorlar için daha uygun...

21e0zld.jpg

evet Arkadaslar en Son yaptigim düzce gezisinden sonra KM Göstergem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar