Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

4v0pk0.jpg

20sbxar.jpg

28anlht.jpg

16byiit.jpg

2vun981.jpg

arkadaşlar, içinizden biri bana supap ayarını hatasız yapacak ve güvenilir bir usta tavsiyesi verebilir mi? hafiften vuruyor benim motor. yakıt tüketimi de yükseldi iyice. servis/usta bulmak kolay ama sizin güvendiginiz bildiginiz bir yer olsun istiyorum. illa ki yamaha servisi olması gerekmiyor. işinin ehli usta olsun yeter. bu supap ayarı ince iş bildiginiz uzere.

bir dakika fuar gezisinin detayları nerede_? biletler ne kadar? pazarsa ben de gelirim yahu.

Son düzenleme:
arkadaşlar, içinizden biri bana supap ayarını hatasız yapacak ve güvenilir bir usta tavsiyesi verebilir mi? hafiften vuruyor benim motor. yakıt tüketimi de yükseldi iyice. servis/usta bulmak kolay ama sizin güvendiginiz bildiginiz bir yer olsun istiyorum. illa ki yamaha servisi olması gerekmiyor. işinin ehli usta olsun yeter. bu supap ayarı ince iş bildiginiz uzere.

bir dakika fuar gezisinin detayları nerede_? biletler ne kadar? pazarsa ben de gelirim yahu.

kendime kendimden başka usta tavsiye etmem.....

hacı gel kaynarcaya yarim saatte ramço halleder:p:):cherry:

hacı sisler cok yakıştı ya motora:mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
aslında şahane olur, ramço gibi ustayı nerden bulacagız. cumartesi bir ogle yemegi yer muhabbet ederiz. fakat emrivaki yapmayayım adamın işi vardır gücü vardır. herkez ben gibi aylak ogrenci degil.

ortak yapabilirmisin sentil varmi ayarlamak için yoksa hırdavatcidan temin ederiz:wiinkk::cat:

aslında şahane olur, ramço gibi ustayı nerden bulacagız. cumartesi bir ogle yemegi yer muhabbet ederiz. fakat emrivaki yapmayayım adamın işi vardır gücü vardır. herkez ben gibi aylak ogrenci degil.

motorun kaç bin kmde avare

Son düzenleme:
12 000 de 2008 model sedat. bazıları km yi duyunca erken diyor fakat sesinde bir miktar degisiklik var gibi geliyor bana. bir kurye arkadaş da cok hafif vuruyor dedi. ses degisikligi de işin içine girince gönlüm rahat etmedi işte.

Son düzenleme:
Fotograf yükleyen bazı arkadaşlardan küçük bir ricam var;

Fotoları yüklerken, lütfen zahmet edip küçültmeyin, makinanızdan çıktığı gibi gönderin ki, sayfalar açılırken kasılsın, sayfa düzeni bozulsun, yazıları okumak ve fotolarınızı görmek eziyete dönüşsün.
Zaten neredeyse hepimiz körüz, büyük fotograf olmayınca göremiyoruz.

Lütfen uyarımı dikkate alın.
Bir sayfa görebilmek için bazen 2,5 dakika kadar bekleyelim. Beklerken kahve yapıp, tuvalete falan gidip gelebilelim.
İnanın çok zevkli oluyor böylesi. :bounce:

Fotograf yükleyen bazı arkadaşlardan küçük bir ricam var;

Fotoları yüklerken, lütfen zahmet edip küçültmeyin, makinanızdan çıktığı gibi gönderin ki, sayfalar açılırken kasılsın, sayfa düzeni bozulsun, yazıları okumak ve fotolarınızı görmek eziyete dönüşsün.
Zaten neredeyse hepimiz körüz, büyük fotograf olmayınca göremiyoruz.

Lütfen uyarımı dikkate alın.
Bir sayfa görebilmek için bazen 2,5 dakika kadar bekleyelim. Beklerken kahve yapıp, tuvalete falan gidip gelebilelim.
İnanın çok zevkli oluyor böylesi. :bounce:

hahahaha gültekin abi gece gece güldürdün beni baya bi :queen::mrgreen:

allahta seni güldürsün bol bol :cat::rendeer:

Ybr city sıfır alırken (ya da diğer ybr lere) koruma demiri takdırma (demir + işçilik vs) ne kadar malolur arkadaşlar ? Ya da satış vesilesi ile bedava yapan bayiler oluyor mu ? Yanıt bekliyorum. Tşk ler....

ben daha alalı 2 hafta oldu. 35e taktı adam ama motorla beraber alınca. bi yerden alıp başka yere taktırmaya gidersen o biraz daha pahalı olur.

Yanıt veren arkadaşlara teşekkürler, 25-40 arası oynayan bir fiyat var anlaşılan, bakalım, biraz pazarlık yaparız artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar