:queen::queen::queen::queen::queen:
PEMBE KARDA YAĞSINMI????
:queen::queen::queen:
PEMBE KARDA YAĞSINMI????
:queen::queen::queen:
taglis
hafta içi benim aldığım yere uğrayayım varsa sana haber veririm.:cat:
Size zahmet bize eziyet siperlikle bi fotosunu koyarmısın![]()

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:PEMBE KARDA YAĞSINMI????
Yani ben sadece kablo bağlantılarını ve motosiklete montaj ayağını yapacağım...taglis
içi zaten h4 ampüle göre:cat:
40000 km yi de zaten bi çok insan 5-6 senede yapıyor ve ybr bu arkadaşlara kaliteli geliyor
ben inanıyorum japonyada üretilen bir yamaha 100000 km sorunsuz gidebilir ama çin malı ybr sizce bu kadar gider mi
Oy oy çok hoş duruyor yaaa ..

beni tebrik ediniz!!!
yeni aldığım ampül de patladı.
sanırım bununla birlikte 6-7 oluyor.
![]()
yahu lütfen çare...
fazla mı elektrik üretiyor ne yapıyor bu meret benden habersiz yav.
ölçüm falan yapılan yeri var mıdır?
h4 değişimleri itina ile yapılır şeklinde afiş bastıracagım...........
Bu ampüller hepten dandik bende aldım 3 gün gitmediydi.ne yapın edin h4 akın arkadaşlar
ithalatçılar ucuz diyerek dandik malzeme getirip hepimize kat be kat fazla fatura ödetiyorlar, kısa zamanda bu ampullerin normal hüzmeleri patladığından uzunlar açık gezmek zorunda kalıyordum, ve biliyordum ki yenisini taksam da gene aynı nane oluyor, düzgün ampul aradım durdum.
Bosch tipi ampul deniyor klasik YBR ön far ampülüne, arasıra düzgün marka geliyor, osram ve philips gördüm piyasada. Benim de canıma tak ettiği için philips alıp taktım, sorunsuz 5,000 km, 8-10 ay oldu. 10 ytl paraya kıyıp almak zorunda kalmıştım. 3 ytl ye dandik dediğim, bu fotoğrafta da gözüken ampuller bulunabiliyorken, gelgelelim hiç pişman deilim..
2009 model YBR city lerde ön far ampülü tipi değişti, artık H4 tipi ampul kullanıyor onlar.. Bilginize.
fuar biletleri ne kadar bilgisi olan varmı?
fuar bileiti dedinde bana 3 adet fuar bileti lazim nerden bulurum:queen:herzaman bilet kendi gelirdi bu sefer gelmedi:cherry::queen:
bana kargoyla gelecek...biri senin olsun.... :queen::queen::queen::queen::queen: