Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

taglis

hafta içi benim aldığım yere uğrayayım varsa sana haber veririm.:cat:

Eyvallah dostum.
Çok oldu ama ; bir sorum daha olacak. Farın içinde duy var mı. Yoksa eğer, odak noktasını nasıl bulacağız?

Size zahmet bize eziyet siperlikle bi fotosunu koyarmısın :)

Zahmet ne demek. Makina artık 1.000km bakıma gidecek ve ben hala sizlerle bir foto bile paylaşmadım. Bu vesile ile bu gün tbk_1980 nicli arkadaşımızla yapmış olduğumuz kısa gezintimizin fotolarını paylaşmış olurum.

PEMBE KARDA YAĞSINMI????
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Ybr bu , istediğin renkte kar yağdırır.

Son olarak; tüm müslüman aleminin kandili mübarek olsun.

Son düzenleme:
40000 km yi de zaten bi çok insan 5-6 senede yapıyor ve ybr bu arkadaşlara kaliteli geliyor

ben inanıyorum japonyada üretilen bir yamaha 100000 km sorunsuz gidebilir ama çin malı ybr sizce bu kadar gider mi

Gider gözüm gider :mrgreen:
2.5 yıl 35ooo'e yaklaştım
Motorun başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir ama daha zinciri bile değiştirmedim :queen: (Değişmesi lazım çok ses yapmaya başladı )
Masraf olarak bolca ampül ve 1 flaşör, kazalardan ötürü oluşan değişimler çamurluktur far atomu falan filan :)
Zahmet ne demek. Makina artık 1.000km bakıma gidecek ve ben hala sizlerle bir foto bile paylaşmadım. Bu vesile ile bu gün tbk_1980 nicli arkadaşımızla yapmış olduğumuz kısa gezintimizin fotolarını paylaşmış olurum.

Oy oy çok hoş duruyor yaaa ..
Değişmesi gereken parçalar var Onları halledersem alıcam bundan ama sakar birisi oldugumdan da almak istemiyorum motor ayaklıktayken bir düştü mü gitti güzelim siperlik :cherry:

BU fotoyu çok sevdim bu arada :)

beni tebrik ediniz!!!
yeni aldığım ampül de patladı.
sanırım bununla birlikte 6-7 oluyor.
productimage-picture-tw-far-ampul-12-v-35-35-w-halogen-mavi-ms157509092.jpg

yahu lütfen çare...

fazla mı elektrik üretiyor ne yapıyor bu meret benden habersiz yav.
ölçüm falan yapılan yeri var mıdır?

beni tebrik ediniz!!!
yeni aldığım ampül de patladı.
sanırım bununla birlikte 6-7 oluyor.
productimage-picture-tw-far-ampul-12-v-35-35-w-halogen-mavi-ms157509092.jpg

yahu lütfen çare...

fazla mı elektrik üretiyor ne yapıyor bu meret benden habersiz yav.
ölçüm falan yapılan yeri var mıdır?

Bu ampüller hepten dandik bende aldım 3 gün gitmediydi.ne yapın edin h4 akın arkadaşlar

Bu ampüller hepten dandik bende aldım 3 gün gitmediydi.ne yapın edin h4 akın arkadaşlar

ithalatçılar ucuz diyerek dandik malzeme getirip hepimize kat be kat fazla fatura ödetiyorlar, kısa zamanda bu ampullerin normal hüzmeleri patladığından uzunlar açık gezmek zorunda kalıyordum, ve biliyordum ki yenisini taksam da gene aynı nane oluyor, düzgün ampul aradım durdum.
Bosch tipi ampul deniyor klasik YBR ön far ampülüne, arasıra düzgün marka geliyor, osram ve philips gördüm piyasada. Benim de canıma tak ettiği için philips alıp taktım, sorunsuz 5,000 km, 8-10 ay oldu. 10 ytl paraya kıyıp almak zorunda kalmıştım. 3 ytl ye dandik dediğim, bu fotoğrafta da gözüken ampuller bulunabiliyorken, gelgelelim hiç pişman deilim..
2009 model YBR city lerde ön far ampülü tipi değişti, artık H4 tipi ampul kullanıyor onlar.. Bilginize.

ithalatçılar ucuz diyerek dandik malzeme getirip hepimize kat be kat fazla fatura ödetiyorlar, kısa zamanda bu ampullerin normal hüzmeleri patladığından uzunlar açık gezmek zorunda kalıyordum, ve biliyordum ki yenisini taksam da gene aynı nane oluyor, düzgün ampul aradım durdum.
Bosch tipi ampul deniyor klasik YBR ön far ampülüne, arasıra düzgün marka geliyor, osram ve philips gördüm piyasada. Benim de canıma tak ettiği için philips alıp taktım, sorunsuz 5,000 km, 8-10 ay oldu. 10 ytl paraya kıyıp almak zorunda kalmıştım. 3 ytl ye dandik dediğim, bu fotoğrafta da gözüken ampuller bulunabiliyorken, gelgelelim hiç pişman deilim..
2009 model YBR city lerde ön far ampülü tipi değişti, artık H4 tipi ampul kullanıyor onlar.. Bilginize.

abicim philips aldım o bile 1 hafta dayandı.

benim motorda da aynı sorun vardı
far tasını sıcak silikonla iyice sabitledim ondan sonra bidaha patlatmadı

yoksa 1 haftada ampül neden patlasın
titreyip patlıyor gibi ne marka olursa olsun fazla volt ta olsa böyle 1 haftada patlaması garip

sedat ne o ağzın kulaklarına varmış................

arkadaşlar h4 ampülü olmayan ybr cilerin içi yansın diye koydum...saka şaka.... alisemerci senin ilk parcanı temin ettim..

buda benim klavyemin bulunduğu yer... motorcu duvarı gibi...........

Son düzenleme:
mt stickeri güzel olmuş:mrgreen::mrgreen:

süper loto:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Hee siz yapışıtırsınızda ben laptopuma yapıştıramamz mıyım ::pokey::

10032009217r.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar