Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sizlere bir iki tane manzara işyerinden çektiğim fotolar.görünen dağlar yazın bir başka kışın bir başka güzel görünüyor.

ben kış aylarında bile boş durmuyorum:) işime ve çarşıya kızımla gidip geliyorum.ama kuvvetli giyinmek lazım bazen:)

Arkadaşlar zincir yağı konusunda sizlere yardım almak istedim resimdeki yağın kalitesi nasıl bileniniz varmı,yada zincir veya motor yağı olsun hangi marka yağları kullanmamı önerirsiniz.Teşekkürler şimdiden görüşürüz.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben castrolun zincir yağını kullanıyorum.. ama bence en iyi zincir yağlama 90 numara yağ alacaksın ve yaglıyacaksın.. biraz jantı falan pisletiyor ama çok güzel yağlıyor ve uzun süreli oluyor... ben kuryelik yaparken 15 -20 tane aldım siprey ..onlar bitsin 90 numara yöntemi..... motordada genelde mobil kullanıyorum..ama mobil bulamazsa castrol magnetec...

ramço motora bak la gız gibi maşşallah:queen:allah kazasiz belasiz binmek nasip etsin... ya niyeyse böyle gıcır gıcır ybr görünce seviniyom ve gülüyorum kendi motoruma olanlardan sonra:):):)

oooo sedat hocam hadi gözün aydın, çıkarmışsın motorunu, tek teker ramço hocamında ellerine sağlık, motor canavar gibi olmuş. hadi artık gezdirirsin bizi :p

ya arkadaşlar bu arada sizlere de bir soru sormak istiyorum, bu benim yan grenajlar depo ve seleye tam oturmuyo yani 1-2cm kadar açık, oturtamıyorum, birde benzin deposuyla sele arasında da 1cm kadar açıklık var, yalnız selenin depoya oturan kısmının sanırım süngeri çıkartılmış, boşluk var arasında. bunun sebebi nedendir acaba, veya bunları nasıl oturtabilirim?

oooo sedat hocam hadi gözün aydın, çıkarmışsın motorunu, tek teker ramço hocamında ellerine sağlık, motor canavar gibi olmuş. hadi artık gezdirirsin bizi :p

ya arkadaşlar bu arada sizlere de bir soru sormak istiyorum, bu benim yan grenajlar depo ve seleye tam oturmuyo yani 1-2cm kadar açık, oturtamıyorum, birde benzin deposuyla sele arasında da 1cm kadar açıklık var, yalnız selenin depoya oturan kısmının sanırım süngeri çıkartılmış, boşluk var arasında. bunun sebebi nedendir acaba, veya bunları nasıl oturtabilirim?

bi resim koysan sana yardımçı olmaya çalışırız...

bi resim koysan sana yardımçı olmaya çalışırız...

hemen koyuyorum fotoları hocam...

buyur hocam resimleri, görüntüleri resimle çektim biraz bulanık ama kusura bakma.

bu arada hocam kolukla depo arasında 1cm, grenajlarda 2cm gibi boşluk var, bir türlü oturtamıyorum? acaba nedendir?

Son düzenleme:
hemen koyuyorum fotoları hocam...

buyur hocam resimleri, görüntüleri resimle çektim biraz bulanık ama kusura bakma.

bu arada hocam kolukla depo arasında 1cm, grenajlarda 2cm gibi boşluk var, bir türlü oturtamıyorum? acaba nedendir?

alttaki tırnakları tam oturtamamışsındır:silent:

kardeşim bendede var o sorun nedenını bulamadım benım elımden bı çok metal işi gelır ama olmuyor o granajların deponun koltugun arasındakı boşluk nasıl oluşuyor anlayamadım gıttı :S

merhaba arkadaşlar buda benim ybr m bakalım beğenecekmisiniz

003x.jpg

burda biraz kirli ama yıkamadan kaç gün binebilecem onu denemiştim. :cherry:

dscn1195.jpg

002mjo.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar