Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet arkadasşar tek teker ramçonun ustalik maharetiyle ve benimde parcalari tamir ve tedarik etmemle birlikte yaklaşik 40 gün gibi bi süreyle motorumu rahat rahat topladik resimlerin devami gelecektir şimdilik tek resim...

Yolların kabusu geri döndü yine hı :queen:
Hade hayırlı olsun sedat launch için şampanya şişesi kırsaydın karayollarına açılmadan önce:cherry:

şuan için bişey kırmadı ama yakında kırar.. eminimki bir ay içerisinde bi düzce yapacaktır.........

şuan için bişey kırmadı ama yakında kırar.. eminimki bir ay içerisinde bi düzce yapacaktır.........

ne bi ayi haftaya düzceye gidiyom len ben:queen::queen: Yetr bu kadar özlem 40 gün oldu yaw borumu:queen:vurcam kendimi yollara yeni yag degişimide yapmişim off misler gibi:):cherry::cherry:

resimde arka plandaki toros görüntüyü bozmuş ama olsun artık:queen:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, motosikletim geçen gün okulda çalışmamak üzere stop etti ve onca ugraşıma ragmen çalıştıramadım. yani motosiklet ustalık oldu. zaten garantisi devam ediyor oldugundan yetkili bir yamaha servisine goturecegim.

sadede geliyorum, bana avrupa yakasında (belki şişli' ye yakın, olmasa da olur fakat) işini özenli yapacak (motoru çizmeden vs.) bir yamaha servisi önerir misiniz? amacım sizlerin deneyimlerinden yararlanmak, yoksa beldesan sitesinde servis listesi var, farkındayım.

(Aydın motor bana uzak kalıyor bu arada, onu eleyelim.)

ne bi ayi haftaya düzceye gidiyom len ben:queen::queen: Yetr bu kadar özlem 40 gün oldu yaw borumu:queen:vurcam kendimi yollara yeni yag degişimide yapmişim off misler gibi:):cherry::cherry:

resimde arka plandaki toros görüntüyü bozmuş ama olsun artık:queen:

kanka hayırlı olsun ne zaman gidiyoz düzceye

sen ne zaman istersen ortak... ybr kaptanları yol başında...

hacı benim selenin civatalarini takmayi unutmuşuz:queen::queen::queen:

hadi geçmiş olsun senin dayıya :)bu son olur inşallah.

inşallah hacı her kaza biraz daha sogutuyor insani motordan kolay degil... bak mesela şimdi daha eskisi gibi haftada iki kere yıkayip parlatmam motorumu ayda bi 2 ayda bi b.k götürsün:queen: heves falan kalmadi..

Son düzenleme:
Motosikleti
Dl650vstorm
:mrgreen: nazar değmez merak etme sen genede kıyamazsın yıkarsın motorunu:mrgreen:

hayırlı olsun Sedat :) çıkarmışsın dayıyı :) emeğpi geçenlere de ellerine sağlık diyim :) yan kapakları tamamen boyasana siyaha :)

hayırlı olsun Sedat :) çıkarmışsın dayıyı :) emeğpi geçenlere de ellerine sağlık diyim :) yan kapakları tamamen boyasana siyaha :)

eyvalah hacı sagolasin hacı yan kapaklardaki o stckeri ramçonun reklamci arkasina götürüp çikarttircam böyle hiç hoşuma gitmiyo zaten siyah sade hali daha güzel ben sökecektimde cok saglam yapiştirmişlar boyaya zarar vermek istemedim:cherry::cherry::cherry:eek:rjinalligi bozulmasin:queen::queen::queen: Hala orjinallik düşünüyom ya:queen::queen:

yan çanta

arkadaşlar ybr 125 ime yan çanta ve bağlama aparatı arıyorum,ararkende hem 2. el hemde uygun fiyat olmasını diliyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.

arkadaşım yan çanta demirleri arka çanta baglama demiri ile birlikte 95 tl... yıldız ticaret ümraniyede..sıfır ve kaliteli bişey........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar