Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar yenileri bilmiyosun galiba eskiler 7.5 beygir gücü var ama yenilerin 11 bunu biliyomusun yani tepede bayır da bayılma yok :D :D

arkadaşlar zincire çok dikkat etmek lazım cuma günü arkadaşım edirneden gelirken havsa virajında zinciri koptu ve jant kitledi çocuk allahtan giyinikti omzunu bariyele vurdu iraz şişti morardı allah korusun daha kötüsü olabilirdi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar ybr'nin orjinal kontağının fiyatını bilen varmı ?? set halinde depo kapağı,akü kapağı kilit yeri'ile birlikte..

bende sinan ne zaman yazacak diye bakiyodum hacı hoşgeldin:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

eyvallah hacım :) manita paspasa çevirdi de biraz 1-2 gündür :) toparlanamadık :)

arkadaşlar zincire çok dikkat etmek lazım cuma günü arkadaşım edirneden gelirken havsa virajında zinciri koptu ve jant kitledi çocuk allahtan giyinikti omzunu bariyele vurdu iraz şişti morardı allah korusun daha kötüsü olabilirdi

motora binmeyi bilmek kadar motordan düşmeyi de bilmek gerek. jant nası kitledi ben onu anlayamadım :silent: zincir koparsa ön tarafdan sağılır yere düşer o kadar.

ybr nin hiç bir modeli 7,5 beygir değil:silent:

bu bilgiyi nereden aldınız.

2004 modelleri 12 beygir daha sonra çıkanlar 10,6 beygir olarak geçiyor:cat:

hep sinan cikardi abi 7.5-8.5 bg olayini nerden duyduysa oda:queen::queen::queen:

11 hp olanları 2005-2008 arası olanlar. fakat 2008 modellerin bazılarının 7,5 oldugunu bi eczacı arkadaştan öğrendim. hatta denkgelmişti de denedik aynı devirde aynı vitesde ben ondan hızlı gidiyordum :) yarın ilk işim ruhsatına bakmak olcak. :)

eyvallah hacım :) manita paspasa çevirdi de biraz 1-2 gündür :) toparlanamadık :)

motora binmeyi bilmek kadar motordan düşmeyi de bilmek gerek. jant nası kitledi ben onu anlayamadım :silent: zincir koparsa ön tarafdan sağılır yere düşer o kadar.

11 hp olanları 2005-2008 arası olanlar. fakat 2008 modellerin bazılarının 7,5 oldugunu bi eczacı arkadaştan öğrendim. hatta denkgelmişti de denedik aynı devirde aynı vitesde ben ondan hızlı gidiyordum :) yarın ilk işim ruhsatına bakmak olcak. :)

ruhsata güven olmaz hacı ona bakarsan benim ruhsatta bg kısmında hiç bişey yok bom boş ne yani benim motorda bg yomu eşşeklermi çekiyo:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar