arkadaşlar şimdiki yamaha ybr125 görmüşsünüzdür şekli şemali değişmiş irenç yapmışlar bir önceki modeli yani yukarıda resmi olan yamaha ybr125 bulursanız alın
Eyvallah birader bizi aydınlattığın için:cat:
arkadaşlar şimdiki yamaha ybr125 görmüşsünüzdür şekli şemali değişmiş irenç yapmışlar bir önceki modeli yani yukarıda resmi olan yamaha ybr125 bulursanız alın
arkadaşlar şimdiki yamaha ybr125 görmüşsünüzdür şekli şemali değişmiş irenç yapmışlar bir önceki modeli daha sport duruyordu
aga senin motor ne oldu geçen yazdım buraya görmedin herhal!!! fuara yetişecekmi![]()
arkadaşlar zincire çok dikkat etmek lazım cuma günü arkadaşım edirneden gelirken havsa virajında zinciri koptu ve jant kitledi çocuk allahtan giyinikti omzunu bariyele vurdu iraz şişti morardı allah korusun daha kötüsü olabilirdi
arkadaşlar zincire çok dikkat etmek lazım cuma günü arkadaşım edirneden gelirken havsa virajında zinciri koptu ve jant kitledi çocuk allahtan giyinikti omzunu bariyele vurdu iraz şişti morardı allah korusun daha kötüsü olabilirdi
arkadaşlar yenileri bilmiyosun galiba eskiler 7.5 beygir gücü var ama yenilerin 11 bunu biliyomusun yani tepede bayır da bayılma yok![]()
![]()
ybr nin hiç bir modeli 7,5 beygir değil:silent:
bu bilgiyi nereden aldınız.
2004 modelleri 12 beygir daha sonra çıkanlar 10,6 beygir olarak geçiyor:cat:
bende sinan ne zaman yazacak diye bakiyodum hacı hoşgeldin:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ybr nin hiç bir modeli 7,5 beygir değil:silent:
bu bilgiyi nereden aldınız.
2004 modelleri 12 beygir daha sonra çıkanlar 10,6 beygir olarak geçiyor:cat:
hep sinan cikardi abi 7.5-8.5 bg olayini nerden duyduysa oda:queen::queen::queen:
eyvallah hacımmanita paspasa çevirdi de biraz 1-2 gündür
toparlanamadık
motora binmeyi bilmek kadar motordan düşmeyi de bilmek gerek. jant nası kitledi ben onu anlayamadım :silent: zincir koparsa ön tarafdan sağılır yere düşer o kadar.
11 hp olanları 2005-2008 arası olanlar. fakat 2008 modellerin bazılarının 7,5 oldugunu bi eczacı arkadaştan öğrendim. hatta denkgelmişti de denedik aynı devirde aynı vitesde ben ondan hızlı gidiyordumyarın ilk işim ruhsatına bakmak olcak.
![]()
ruhsata güven olmaz hacı ona bakarsan benim ruhsatta bg kısmında hiç bişey yok bom boş ne yani benim motorda bg yomu eşşeklermi çekiyo:queen::queen: