Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hacı ybr 250 alacaksin olayi çözücen:queen:enjeksiyonun tadini çikar ama dipgaz yapincada enjeksiyonda sapitiyor ya oda içiyo mübarek kullanmadim ama az bucuk okumuşlugumuz var işte:p:cherry:

ybr250 ile yapacagım yolu kendi motorumla da yaparım evellaaa:)
Ayrıca parçaları da aşırı pahalı :silent:

ybr250 ile yapacagım yolu kendi motorumla da yaparım evellaaa:)
Ayrıca parçaları da aşırı pahalı :silent:

hacı kaza yapmadign sürece parca degiştirecegini pek sanmam tabi illaki aşinan parcalarin olacak ama şimdi zorlana zorlana 100 le gitmek var birde çeyrek gazla 100 gitmek var...hem yakıt olarakta iyi ybrye alışmışız zaten büyük motora alişmak zor olur 120-130 lada sabit gittiikten sonra allah bereket versin sen amorti edersin zaten ybr 250 nin parasini 2 sene kullansan tamam:cherry::cherry:

100 de zorlandıgımı kim söyledi ki :cherry: üstte baksana 8ooo devirde bile 1oo yaptıgım oluyor .Ayrıyetten 10-20 km farka o kadar para vereceksem daha hızlısını almak varken o paraya acırım :cherry:

6000 7000 ytl verdikten sonra 250 lik motor yerine er-5 yada gs 500 almak daha mantıklı,ybr den sonra bu iki motorda da zorlanacağımızı zannetmiyorum

YAMAHA SENCE KMDE YANLIŞ YAPARMI DOGRU OLDUGUNA EMİN OLABİLİRSİNİZ ARABA İLE BİZZAT DENEDİM SAYISI SAYISINA AYNI:cat:

http://www.vtunnel.com/index.php/10...eb9b208a20793fef5492d0faa4b72ae683ae308615598
http://www.vtunnel.com/index.php/10...eb9b208a20793fef548bcbd4b4e81ee481cc55a815598
BURDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ;)

DEMİR GÜRSEL ABİ BURDAN ACABİLİRSİN :rendeer:
erdalım yine açmadı:silent:
6000 7000 ytl verdikten sonra 250 lik motor yerine er-5 yada gs 500 almak daha mantıklı,ybr den sonra bu iki motorda da zorlanacağımızı zannetmiyorum

sonuna kadar doğru.aklın yolu bir

Erdal Senin motorun ne farkı var diğerlerinden, nasıl bu kadar hızlanıyor sonuçta tamam tipinde falan hafif değişiklikler var fakat motoru aynı değil mi sonuçta?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende katılıyorum 500'lük bir makina almak daha mantıklı :cat: şu aralar cbf'500'e takmış bir vaziyetteyim!!ikinci elleri 8500'ytl'den başlıyor..sıfırı biraz pahalı ama!!

Cbf 5oo ün sıfırı yok artık maalesef çıkmayacakmış yani er5 in kaderini paylaşıyo
Bu arda ufak bi araştırma yaptım bu yeni çıkan ybr için ;
3 farklı ybr modeli piyasaya sürülmüş

Ybr 125 E

comparativoybr125ego9.jpg

Ybr 125 ED

comparativoybr125edof1.jpg

Ybr 125 K

comparativoybr125kco9.jpg

Özellikleri hepsi aynı sadece anlamadığım ybr k modelinin 2 kilo hafif olması..
Ayrıca hepsinde standart metzeller me22 lastikler var

szr

Arkadaşlar ;
Sabahları motorumu çalıştırıken zorlanıyorum sanki jikle etkin çalışmıyor gibi geliyor; jikleyi açıp motoru çalıştırıyorum ama motor jikleden hiç etkilenmeyip istop ediyor ve genelde 2-3 kez marşa basınca bu olay devam ediyor ama anca 2. veya 3. kez marşa bastıktan sonra motör çalışıyor bazen ise jikle hiç motoru etkilemiyor ve jikleyi kapatıp gaz vererek çalıştırdığımda motor daha rahat çalışıyor ; Ybr yi seviyorum ama bu jikle olayı bana çok küfür ettiriyo bazen ; benim jiklede mi sorun var yoksa bu Ybr ile alakalı bi durum mu:silent:

Birde bana öyle geliyor ki benim motorun günlük performansı değişiyor yani bi gün çok seri titreşimsiz giderken , başka birgün isteksiz ve vibrasyonlu gidiyor gibi geliyor bana ; sanki bunun nedeni de sabah motoru iyice ısıtmadan yola çıkarsam motor o gün randımansız ama jikleyi acıp şöyle devrin 3500-4000 e çıkana kadar bekledikten sonra yola koyulunca motor daha bi iyi gidiyor gibi geldi, ayrıca bi hesap yaptım yaklaşık 60 km/s hıza 8-9 sn de cıkıyorum :silent: , Bws den sonra gerçekten yavaş geldi ; ama Ybr yi seviyorum , o benim sadık atım:)

Arkadaşlar ;
Sabahları motorumu çalıştırıken zorlanıyorum sanki jikle etkin çalışmıyor gibi geliyor; jikleyi açıp motoru çalıştırıyorum ama motor jikleden hiç etkilenmeyip istop ediyor ve genelde 2-3 kez marşa basınca bu olay devam ediyor ama anca 2. veya 3. kez marşa bastıktan sonra motör çalışıyor bazen ise jikle hiç motoru etkilemiyor ve jikleyi kapatıp gaz vererek çalıştırdığımda motor daha rahat çalışıyor ; Ybr yi seviyorum ama bu jikle olayı bana çok küfür ettiriyo bazen ; benim jiklede mi sorun var yoksa bu Ybr ile alakalı bi durum mu:silent:

Birde bana öyle geliyor ki benim motorun günlük performansı değişiyor yani bi gün çok seri titreşimsiz giderken , başka birgün isteksiz ve vibrasyonlu gidiyor gibi geliyor bana ; sanki bunun nedeni de sabah motoru iyice ısıtmadan yola çıkarsam motor o gün randımansız ama jikleyi acıp şöyle devrin 3500-4000 e çıkana kadar bekledikten sonra yola koyulunca motor daha bi iyi gidiyor gibi geldi, ayrıca bi hesap yaptım yaklaşık 60 km/s hıza 8-9 sn de cıkıyorum :silent: , Bws den sonra gerçekten yavaş geldi ; ama Ybr yi seviyorum , o benim sadık atım:)

şimdi, jigleyi aç. marşa uzun bas. 2-3 sn. motor çalışınca da devrini 2,5-3'lerde de 2-3 sn tut gazı bırak. :) sonra jigle kendisi daha 1-2 dk daha çalıştırır sonra stop ettirir :) ardından yine marşa gaz vermeden uzun bas ve bırak. motor kendini ısındırana kadar da sen de kaskını eldivenini filan tak :) sonra yavaş yavaş gazı artırarak motoru yürütmeye başla :) 2nci ya da 3ncü viteste en az bi 200-300mt gittikten sonra korkma artık motorla rahatca gaz verebilirsin:)

arkadaslar ybrmi satıyorum bilgilerinize kawasaki er 5 alacam düşünen olursa goruselim sahibinden de ilanım var bigilerinize:cat:
alan arkadasa simdiden hayırlı olsun ;)
http://www.sahibinden.com/turkiyede_tekWQQaXQQ9440900WQQpXQQdisplayitem&keyword=9440900

baya ilgilenen olmuş. :) 4000 görüntülemeye yaklaşmış :) hayırlı olur inşallah :)

bunlar bir harika ya baksanıza :mrgreen:

5030213px4bb0xm1.jpg

5030153oe7be4qj8.jpg

ybr125guz7.jpg

şu elcik korumalarından arıyorum arkadaşlar. malum kş geliyor :) sizden ricam takan kullanan ya da arkadaşının taktığını gören olursa resimleriyle bilgi bekliyorum arkadaşlar :)

Son düzenleme:
slm

hayırdır erdalım nerden çıktı er5 sevdası:silent:

abi zamnı geldi artık kendimi toprladım ve simdi alıorum kısmetse seninkini kacırdık bakcaz artık baska er 5 lere:)

baya ilgilenen olmuş. :) 4000 görüntülemeye yaklaşmış :) hayırlı olur inşallah :)

bunlar bir harika ya baksanıza :mrgreen:

hee walla kardes koyalı 1 ay olmadı telefonlarım susmak bilmiyor:p

Son düzenleme:

szr

B]digi_boy26 [/B], deniyeceğim, bende jikleyi açıp gazı veriyorum ve bırakmıyorum ve 3000-4000 devirlerde elimle sabitleyip bi süre bekliyorum; sonra gazı bırakınca motor kendini toparlıyo ve devri kendi yükseltmeye başlıyor ama bazende istop ediyor; alakan için sağolasın:) ;

Erdal hocam hayırlısıyla satarsın inşallah motörunu...

szr

Arkadaşlar ; Ybr ye hiç 97 oktan benzin aldınız mı aldıysanız şayet bi değişiklik oldu mu ??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar