Arkadaşlar ;
Sabahları motorumu çalıştırıken zorlanıyorum sanki jikle etkin çalışmıyor gibi geliyor; jikleyi açıp motoru çalıştırıyorum ama motor jikleden hiç etkilenmeyip istop ediyor ve genelde 2-3 kez marşa basınca bu olay devam ediyor ama anca 2. veya 3. kez marşa bastıktan sonra motör çalışıyor bazen ise jikle hiç motoru etkilemiyor ve jikleyi kapatıp gaz vererek çalıştırdığımda motor daha rahat çalışıyor ; Ybr yi seviyorum ama bu jikle olayı bana çok küfür ettiriyo bazen ; benim jiklede mi sorun var yoksa bu Ybr ile alakalı bi durum mu:silent:
Birde bana öyle geliyor ki benim motorun günlük performansı değişiyor yani bi gün çok seri titreşimsiz giderken , başka birgün isteksiz ve vibrasyonlu gidiyor gibi geliyor bana ; sanki bunun nedeni de sabah motoru iyice ısıtmadan yola çıkarsam motor o gün randımansız ama jikleyi acıp şöyle devrin 3500-4000 e çıkana kadar bekledikten sonra yola koyulunca motor daha bi iyi gidiyor gibi geldi, ayrıca bi hesap yaptım yaklaşık 60 km/s hıza 8-9 sn de cıkıyorum :silent: , Bws den sonra gerçekten yavaş geldi ; ama Ybr yi seviyorum , o benim sadık atım