Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

95 oktan en ideali

95 oktan en iisi kardes

bişi soracam lastık basıncları hakıında siz ybrnize kac hava vuruorsunuz

Son düzenleme:
şu elcik korumalarından arıyorum arkadaşlar. malum kş geliyor :) sizden ricam takan kullanan ya da arkadaşının taktığını gören olursa resimleriyle bilgi bekliyorum arkadaşlar :)

Ben aldım beyaz: çifti 5ytl
Siyah : çifti 8 ytl...
Kolaygelsin sinan kardeşim:)
my.php

my.php

renk meselesi zevk meselesi.siyah çok güzel ama gözün gibi bakman gerek:Dben gibi tozun toprağın içinde kullanıyorsan metalik gri daha kullanışlı.siyahına vurulup alan arkadaşlarım hergün yıkıyorlar havadaki toz berbat ediyor:(herşeye rağmen YBR'nin ayrı bi güzelliği var:rahat,sorunsuz,ekonomik...saymakla bitmez:) BARIŞÇI26:eğer hala siyah kafa grenajını bulamadıysan bana mail at yardımcı olmaya çalışırı[email protected]

Arkadaşlar uzun bir süredir sitede değildim kuşkusuz soracağım konu konuşulmuştur, affınıza mahçuben soruyorum;

YBR 125 İÇİN, ÜZERİNDE VERİLENLER HARİÇ EN RANDIMANLI LASTİK MARKASI VE BOYUTLARI NEDİR?

:)merhaba arkadaşlar uzun zamandır para biriktirip bir ybr almak için çalıştım durdum. motorun kalitesinden şüphem yok.ancak aile baskısı ve kaza korkusu kafamı karıştırıyor.ama 2006 model 3 bin km de bir ybr buldum kış ayının gelmesi ve motor sezonunun erzurumda bitmesi ile ybr yi 2000 ytl ye vergi borcu ve plakası düşmüş şekilde almayı düşünüyorum yani plakayı ben çıkarıcam ve alır almazda motoru birdaha ki sezon için kaldırıcam acaba bu masraflar nekadar tutar. birde kış için neler yapmalıyım yani aküyü falan çıkarmam gerekir mi? acaba bütün bu konular hakkında yardımcı olurmusunuz?kafam çok karışık ama motoruda kaçırmak istemiyorum birde devrini almazssam bi problem çıkarmı ? eğer alırsam ben 3.sahibi olucam yardımınızı bekliyorum ve ybr camiasına katılmayı dört gözle bekliyorum.:):rendeer:

:)merhaba arkadaşlar uzun zamandır para biriktirip bir ybr almak için çalıştım durdum. motorun kalitesinden şüphem yok.ancak aile baskısı ve kaza korkusu kafamı karıştırıyor.ama 2006 model 3 bin km de bir ybr buldum kış ayının gelmesi ve motor sezonunun erzurumda bitmesi ile ybr yi 2000 ytl ye vergi borcu ve plakası düşmüş şekilde almayı düşünüyorum yani plakayı ben çıkarıcam ve alır almazda motoru birdaha ki sezon için kaldırıcam acaba bu masraflar nekadar tutar. birde kış için neler yapmalıyım yani aküyü falan çıkarmam gerekir mi? acaba bütün bu konular hakkında yardımcı olurmusunuz?kafam çok karışık ama motoruda kaçırmak istemiyorum birde devrini almazssam bi problem çıkarmı ? eğer alırsam ben 3.sahibi olucam yardımınızı bekliyorum ve ybr camiasına katılmayı dört gözle bekliyorum.:):rendeer:
Motor orjinal km'sinde ise o fiyat çok iyi kaçırma derim.Alım satım masrafların 230 YTL tutar.Noter, ruhsat, sigorta masrafı.Kışın akünü sök ve oda sıcaklığında bir yerde muhafaza et.Motorun devrini de al derim.Dünyanın binbir hali var.Öyle al gülüm ver gülüm satış olmaz.Edirne'den selamlar.

selam arkadaşlar 2004 model ybr nın karburator uzerındekı hava vıdasını bır turlu bulamadım sag usttekı rolantı ayarı sol altta karburatore alttan gelen bır hortumla beraber baglı bır vıda var onu acayım dedım delı gıbı benzın aktı motordan bır turlu bulamadım hangısıdır?

Etrafımda bir sürü YBR oldu arkadaşlar sevindirici bir gelişme. Kütahya YBR sevenler derneği falan kurarsak şaşırmayın :cherry:

Hemen bi forum açın. YBRTURKİYE.ORG diye. Sonra forumda üyeler tartışsın. :)

HASYBR.İNFO, GERÇEKYBR.GEN diye parçalara bölünsün... :mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar