selam ybr tayfası nasılsınız...
a.s. abi de çakma ybr tayfasınıda kabul ediyormusunuz aranızda

a.s. abi de çakma ybr tayfasınıda kabul ediyormusunuz aranızda![]()

ağa sen bu forumu bir çok ybr tayfasından daha fazla takip ediyorsun.... yani sen zaten aramızdasın...
Şu anda yayladan geldim 30 cm kar var yollarda.Allahtan cheerokeyle gittik.Yoksa çıkamazdık.Taze bir resim.
![]()
İsteyene msn den cheeroke nın resımlerınıde gosterırım![]()
vay vay resme bak..... bayılırım kar a soğuk a buza...
Sorma abi ne manyak bi alet bu grand cherookee v8 motor millet geri dönüyo çıkamayınca köpek gibi çıkıyo nalet yaKomşunun olduğu için fotosunu atmak istemiyorum buraya.
Burada bizim yayla.Tam resim değil ama hala kar yağıyor.Geçen sene haberlere çıkdı atv de mahsur kaldılar falan
![]()
daha dün boludaydım..dünde çok kötüydü..normaldir bu gün bu şekil alması.. benim 2124 ategoda dinlemiyor yağmur çamur emin ol...
daha dün boludaydım..dünde çok kötüydü..normaldir bu gün bu şekil alması.. benim 2124 ategoda dinlemiyor yağmur çamur emin ol...
Abi senin atego 13 km yaylanın 1 nci km sinde kalırDur msn i ekleyim facebookta vardı heralde msn in
![]()
Abi yola gitmiyoruz rampalar + yolda 20 30 cm kar var bıde bu hiçbişi değil.Transporter vardı yeni adam çıkmaya çalışıyodu dedik çıkamazsın adam geri döndü şahinde vardı zincirli oda kaldı yolda durduk kaktık![]()
Bak bu bizim yayla ve bizim köylüler bugün gittiğimiz yer aynı şekilde şimdi.,
http://www.youtube.com/watch?v=O2sUKdRBhGk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 ----------
Fat280 benim motorda shell vsx 10 40 var.Güzel yağ bundan sonra castrol koyucam bakam nasıl olucak.Ayrıca 20 tl ye aldım ben shell istasyonundan.
![]()

a.s ramço yeni Ybr sana iyi gidiyor
Ben Yamalube kullanıyorum yağ olarak Yamaha mühendisleri boşuna önermiyorlardır bence
sizde yeni ybr var.sanırım eski ybrde kullandınız.farkları nelerdir?tavsiye edermisiniz?bu yeni factor ile gelicek olan apache arasında kaldım ne dersiniz?