METEHAN, ADANALI, MAVİERGÜN, GÜLTEKİN, BERKMAN VE KOMANDO dostlarıma geçmiş olsun dilekleri nedeniyle çok teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım.
arkadaşlar;hala IRC lastikleri ile ilgili türkiye distiribütörü veya bayii adreslerini elde edemedim.bilen varsa yardım lütfen...bu arada ırc kullananlar hangi seri veya modelini kullanıyor, tavsiye ediyorlar acaba...
Dostum IRC'nin Türkiye distirübütürü'nü bilmiyorum, ancak ben Edirne'de Petlas bayisinden aldım.Orada da petlas bayiine bir sor belki bulunur.Benim IRC lastiğimde yazılanları da aynen sana aktarıyorum.Umarım yararı olur.IRC NR 25 UBA 2107 90/90-18 57P TUBBLESS REINF
Yeniçeri,öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunmak istiyorum,bir yerde duymuştum bir motosiklet ata sözü gibi bir şey şöyle diyor " Ya düşen motorcu vardır ya da düşecek motorcu" bende bu Ağustos ayına kadar düşeceklerden dim ama artık düşenlerdenim Allah beterinden korusun
Arkadaşım benim sana sormak istediğim bir kaç şey var birincisi motorunda kullandığın ön camı nereden temin ettin, belli bir markası varmı ve kaç ytl ikincisi forumdan takip ettiğim ön ampulü H4 ile değiştirmissin bunun sana ne gibi yararı oldu ve ayrıca far açma kapama düğmesi yaptırdınmı son sorum ise benim motorumda bazen vites degişimleri biraz sert oluyor bu normalmi motorum 07 model daha 3500 km civarında
şimdiden teşekkürler
Ön camı İstanbul, Sirkeci'deki Özen Motordan aldım.Markası Kappa, fiyatı 180 TL.Benim YBR'de en gıcık olduğum şey ön farın aydınlatmasıydı.Sağolsun Babaçi'nin tavsiyesiyle H4 ile değiştirdim.İyileşme oldu mu?Evet oldu.Ama bir CBF 250 veya MZ'in ki kadar iyimi diye sorarsan değil.Yine de eskisine göre daha iyi.Bizim orjininal ampullarin verdiği ışık beni gece süratli sürümlerde(70 ve yukarısı)hiç tatmin etmiyordu.Ben bu nedenle değiştirdim.Far açma kapama düğmesi yaptırdım.Hem de motoru aldığım gibi yaptırdım.Yani henüz H4 takmadan önce.Kullanıyorum ve memnunum.Yalnız motoru yıkarken bu kısımların su almasını engellemek gerekiyor.Yoksa zamanla oksitlenmeden dolayı görev yapmıyor.YBR'nin vitesleri kanaatimce kemikli değil.Ancak ilk zamanlar benim motorumda da zaman zaman değindiğin sorun oluyordu.Artık olmuyor.Şu anda 21.000 Km'deyim.Bu çok dert edinilecek bir sorun da değil zaten.Pek çok motorda bu olabiliyor.Biraz ara gazı ve yarım debriyajla kolayca geçiş yapılır.