ırc lastikleri izmir toptancısı seçkin mopet tel:4842941. pierzig arkadaşımızın tavsiyesi üzerine (En ucuz buradaydı) shark montumu buradan almıştım. dizlik mont pantolon var. fiatlar birçok yere göre daha uygun.
Daha önceki konularda geçtimi bilmiyorum ama yeni YBR lerdeki karbüratörlerindeki ekstra bir zımbırtı var motor bloku ile bağlantılı, ne acaba,hep merak ederdim lakin muhatap bulamadım? Faydası çok mudur?
Daha önceki konularda geçtimi bilmiyorum ama yeni YBR lerdeki karbüratörlerindeki ekstra bir zımbırtı var motor bloku ile bağlantılı, ne acaba,hep merak ederdim lakin muhatap bulamadım? Faydası çok mudur?
arkadaşım,o senin bahsettiğin sistem;geri dönüşüm sistemidir.2005-2008 ybr.lerde var.onun için bu modeller,10 hp.dir.daha öncekiler ise 12 hp.dir.
beyler bu yamahalarda yarım debrıyaj dıye bıse varmıs gazı fazla verınce stop edıyomus bı acıklarmısınız su ısı yav
karbüratörlü tüm motorlarda,rölanti esnasında birden bire aniden gazı açıpta yüklenirsen,hava/benzin karışımı dengesi bozulur.stop eder.bu sadece ybr.lerde değil,tüm karbüratör sistemli motorlarda mevcut olan birşeydir.
Dostlar kışın motor kullanıyorsanız, yollardaki gizli buzlanmalara çok dikkat edin.Akşam bu yüzden hafif bir kaza geçirdim.Ne olduğunu bile anlayamadan kendimi akan trafikte yerde buldum.Allah'tan arkamdaki sürücüler durabildi.Bu arada kaskın, motosiklet montunun(korumalı)ve motor koruma demirinin müthiş faydasını gördüm.Bu dediklerim olmasaydı hem kendimde hem de motorda ciddi hasarların olacağı kaçınılmaz gözüküyor.Kaskın yere vuran kısmında darbeden dolayı hasar var.Motorda ise sadece arka sağ sinyal kırılmış.Ben de ise biraz omuz ve göğüs ağrısı dışında bir şey yok Allah'a şükür.Vallah arkadaşlar 20 yıldır motorcuyum, hiç de düşmemiştim ama demek ki bu iş 20'ye 30'a bakmıyormuş.Aman dikkat arkadaşlar.