Arkadaşlar 10k km ybr kullanan biri olarak derimki. Ybr şuanki motorumdan daha daha sağlam Taşşşşşş gibin motor.Alıcak olan temizse kapasın gözünü alsın....sonra bu forumu okusun yoldada kalmaz..
vitesli motor kullanmak zevkli olmazmı..Takıyorsun 1 e gaz veriyorsun devir 10.000 de atıyorsun 2 ye .bu böyle 5.vitese kadar gidiyor...
hııın......hııııııııın......hıııııııııııııın.......hıııııııııııııııın ( vites atmadan önceki motorun sesi :mrgreen![]()
Dostum bu formda aklına gelebilecek pek çok sorunun cevabını bulabilirsin.Ancak sabırla sayfaları okuman gerekli.Artı ne gibi bilgilere ihtiyacın olduğunu net olarak yazmanı tavsiye ederim.Kompresörleme diğer 125lerde ne kadarsa bunda da okadar.Pek fark yok bence.evet arkadaşlar bir YBR 125 almak üzereyim ve sizlerin motor hakkındaki bilgilerinize ve yardımlarınıza ihtiyacım var
şimdiden herkese tşk ediyorum
en takıldığım konulardan biri bu motorda kompresörlemenin yok denecek kadar az olduğu bu nederece doğru:silent:
2 gün önce ybr sahibi kurye bir abiyle tanıştık...km sine baktım...84557 deydi...evlad dedi o km yanlış...eksik dedi...nesi eksik dedim oynamamı var dedim...yok 184.557 de dedi...hani 99.999 dan sonra sıfırlanıyor ya...o hesap...yani 2.yüzbine doğru gidiyormuş...daha motur kapağı açılmamış...sadece sübap ayarı için...başkada ellenmemiş...yorum yok...
motor ybr olunca otomatikman oyle oluyo:cherry:
arkadaşlar 4 ay önce aldım ybr reyi 15 yıl dır boşuna uğraşmışım diğer motorlarla gerçekten sağlam ve sorunsuz motor tavsiye ederim

Babaci abi döktürmüşün yaa onlar ne bakışlar öle
Zaten senin şu motoruna hastayım aynı benim kafadansın ön cam koruma demiri falan resimlerin devamını istiyoruz. Bi gün yine Ybr alırsam o ön camı sana yaptıracam haberin olsun haydi görüşürüz.