Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar merhaba, nasipse ikinci el ybr alıp bende aranıza katılmak istiyorum. Ama ikinci el fiyatları oldukça kafa karıştırıcı geliyor bana size sormak istediğim 2005 model temiz ybrnin hangi fiyat aralığında alınırsa uygun olduğudur.Birde motoru almadan Ankarada gösterebileceğim bir usta söylerseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar bende kendime bir kamera montaj aparatı yaptım.daha önce modlarımızdan eyong kardeşimiz tarifini yapmıştı,benimki sadece kopya oluyor bu durum da yapmak isteyen olursa
http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/25404-kamera-montaj-aparati-yapimi.html
benim yapabildiğim bu

Shot with <Digimax S500 / Kenox S500 / Digimax Cyber 530> at 2007-07-18

hareket halinde iken video kalitesi nasıl olur henüz test etmedim akşam bu şekilde işe giderken kayıt yapacağım:)

helal olsun be babaci sana...işi biliyon....

2 gün önce ybr sahibi kurye bir abiyle tanıştık...km sine baktım...84557 deydi...evlad dedi o km yanlış...eksik dedi...nesi eksik dedim oynamamı var dedim...yok 184.557 de dedi...hani 99.999 dan sonra sıfırlanıyor ya...o hesap...yani 2.yüzbine doğru gidiyormuş...daha motur kapağı açılmamış...sadece sübap ayarı için...başkada ellenmemiş...yorum yok...

titreşim olduğunda belki problem yaşayabilirsin...makinede sabitleme yoksa işin nanay...durduğunda çekersin artık...

Son düzenleme:

2 gün önce ybr sahibi kurye bir abiyle tanıştık...km sine baktım...84557 deydi...evlad dedi o km yanlış...eksik dedi...nesi eksik dedim oynamamı var dedim...yok 184.557 de dedi...hani 99.999 dan sonra sıfırlanıyor ya...o hesap...yani 2.yüzbine doğru gidiyormuş...daha motur kapağı açılmamış...sadece sübap ayarı için...başkada ellenmemiş...yorum yok...

titreşim olduğunda belki problem yaşayabilirsin...makinede sabitleme yoksa işin nanay...durduğunda çekersin artık...

dün akşam test ettim titreşim hemen hemen hiç yok,fakat rüzgardan dolayı inanılmaz bir cızırtı var birde mikrofonun önüne sünger kapayıp deneyeceğim:cat:

babaçi kardeş;son surat denemesimi yapacaksın Ybr enle?:mrgreen:
gördünmü bilmem bu sitede otobanda 299 basan bir race çi vardı videolarda,ona özenmedin inş.:)

Motora monte kameralar birşeyleri kanıtlamak için kullanıldığında insanlara bazen düşüncesiz şeyler yaptırabilir, gereksiz risk almasına neden olabilir, dikkatli olun ;)
Güzel gezi videolarını bekleriz...

babaçi kardeş;son surat denemesimi yapacaksın Ybr enle?:mrgreen:
gördünmü bilmem bu sitede otobanda 299 basan bir race çi vardı videolarda,ona özenmedin inş.:)

Motora monte kameralar birşeyleri kanıtlamak için kullanıldığında insanlara bazen düşüncesiz şeyler yaptırabilir, gereksiz risk almasına neden olabilir, dikkatli olun ;)
Güzel gezi videolarını bekleriz...

yok arkadaşlar 90 km de ayaklarım titremeye başlıyor zaten hıza karşı zerre merakım yok.23 temmuzda izine ayrılacağım genelde istanbul dışına yakın yerlere balığa gitmeyi planlıyorum dedim gezdiğim yerleri kayıt yapayım.

dün test ettim görüntü çok güzelde 40-50 km hızlarda bile çok cızırtı yaptı mikrofonun önüne sünger kapatsam faydası olurmu acep birde öyle deneyeceğim

şimdiye kadar YBR de duyduğum en uzun KM sorunsuz yani helal olsun yakışır YBR ye nice uzun yollara

yok arkadaşlar 90 km de ayaklarım titremeye başlıyor zaten hıza karşı zerre merakım yok.23 temmuzda izine ayrılacağım genelde istanbul dışına yakın yerlere balığa gitmeyi planlıyorum dedim gezdiğim yerleri kayıt yapayım.

dün test ettim görüntü çok güzelde 40-50 km hızlarda bile çok cızırtı yaptı mikrofonun önüne sünger kapatsam faydası olurmu acep birde öyle deneyeceğim
cızırtı rüzgardan kaynaklanıyorsa tabii ki olacaktır...

cızırtı rüzgardan kaynaklanıyorsa tabii ki olacaktır...

cızırtıki hemde nasıl az önce görüntüyü pc ye aktardım evde zannedersiniz kıyamet kopuyo,640*480 30 kare saniyede çekim yaptım 13:30 saniyelik görüntü 1gb yer tuttu.nasıl yükleyeceksek artık

babaçi;741718' Alıntı:
cızırtıki hemde nasıl az önce görüntüyü pc ye aktardım evde zannedersiniz kıyamet kopuyo,640*480 30 kare saniyede çekim yaptım 13:30 saniyelik görüntü 1gb yer tuttu.nasıl yükleyeceksek artık

.wmv formatına çevirseniz çok az yer kaplar.Ayrıca o şekilde youtube ekleyebilirsiniz fazla bir vakit almaz yükleme işlemi:cat:

Babaçi o zaman videolarını bekliyoruz :)

YBR ile 190bin km ha.... Hımmmm...Kaç senelikti o motor?

Babaçi o zaman videolarını bekliyoruz :)

YBR ile 190bin km ha.... Hımmmm...Kaç senelikti o motor?

bende geçen hafta bir kurye abiyle görüştüm ybr si 2006 model 78 000 de idi.daha kaç km gidersin diye sordum motoru yaptırmadan.ben bu motora 250 000 yaptırırım diye iddialı konuşmuştu ama yağı sık ve kaliteli olanla değiştirmek kaydıyla demişti.

videonun bir parçasını you tube ekledim.sadece görüntü kalitesinin görülmesi ve yaptığım aparatın nasıl olduğunu görmeniz için.yani öyle tek teker,makas ,arka kaldırma yok:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
babaçi abi şu senin videonun linkini versene

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar