Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkürler :rendeer:

Dün olay yerine en yakın noktadaki kamerada görüntüleri inceledik, kaza falan görünüyor ama gece olması ve kalitesiz kayıt yüzünden .... taksici paçasını kurtarmış durumda...:pr:::angry2::

insane O adinin yaptıgı yanına kalmaz merak etme :pr: Bi yerinden cıkar bunun cezası

Hayati valla çok güzel olmuş tavsiyen için saol yalnız bişey soracam rüzgarı nereye kadar kesiyor acaba çeneye kadar kesiyorsa gerçekten güzel yalnız bide orjinal ön grenaj almak lazım ben aldığımda vermedilerde tavsiyen çok iyi bence denemeye değer saolasın
Rüzgarı tam olarak kaskın alt hizasına kadar kesiyor.
KAPPA KA660 ÜNİVERSAL modeli hoş duruyor.Rüzgar açısından daha hacimli gibi...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlarım size bir sorum olacak ben lastikleri değiştirmeyi dusunuyorum hangi marka lastikleri alaym sizce??(bu arada 875km oldu ve ilk 1000kmyi 2depo ile aldım)

Son düzenleme:
arkadaşlar ybr için koruma demiri alacam , ankarada yiba çarşısından alacam ama sormak istediğim kendim takabilirmiyim , yoksa servise götürsemmi motoru.

arkadaşlar ybr için koruma demiri alacam , ankarada yiba çarşısından alacam ama sormak istediğim kendim takabilirmiyim , yoksa servise götürsemmi motoru.

ben aldığımda üzerinde vardı kendim takmadım ama zor bir şey olmasa gerek eliniz anahtar tutuyorsa yapabilirsiniz:cat:

Orjinal Ybr için olanından varsa,tabii ki kendin takabilirsin.Yok benzeri bir kaç motosiklete de uysun diye yapılanlardansa delik yerleri farklı olabiliyor,bağlantı yerleri uzun gelebiliyor,taşlanması gerekebilir.Ayrıca korna yerinde sorun çıkıyor büyük ihtimalle de kornanın biraz yeri değiştirilebiliyor.Bence en iyisi aldığın ustaya taktırtman:bounce:

hayati doğru söylüyor. bende orjinal olmayanlar taktırmıştım. bi müddet sonra ön çamurluğun arka kısmında 2 tane yerde boya kalktığını gördüm. sonradan anladımki koruma demirinin bağlantı vidaları uzun geliyor , amortisör esnediği zaman çamurluğa değiyor ve boyaya zarar veriyordu. bende spiral taşla civataların fazlalığını kestim ve civata başlarıbada bahçe hortumu kesip geçirdim. süper oldu. şimdi biyere zarara yok .

Orjinal Ybr için olanından varsa,tabii ki kendin takabilirsin.Yok benzeri bir kaç motosiklete de uysun diye yapılanlardansa delik yerleri farklı olabiliyor,bağlantı yerleri uzun gelebiliyor,taşlanması gerekebilir.Ayrıca korna yerinde sorun çıkıyor büyük ihtimalle de kornanın biraz yeri değiştirilebiliyor.Bence en iyisi aldığın ustaya taktırtman:bounce:

usta senin motorun yeni rüzgarlıklı fotolarından mümkünse yakından çekebilirmisin,kafamda bir sürü soru işareti var yardımcı olursan çok makbule geçer

hayati bu şeffaf fiberlerden veya pvc dende yapılabilirmi bu senin yaptığın rüzgarlık. yoksa illa motorcudan alıp uydurmakmı lazım

Son düzenleme:
Arkadaşlar ybr 125 ile ön kaldırırken biraz fazla kaldırdım arka çamurluk yere çattı ve kırıldı yenisini alsam kaç para tutar?

Yardımcı olursanız sevinirim.... :)

Bu gün Dünya Motosikletle İşe Gitme Günü olduğu için işe motosikletle geldiydim.Birazdan aşağı inip çekeyim yeni fotolarını.

dsc00289ce5.jpg

dsc00290ad6.jpg

dsc00291od9.jpg

dsc00292gt2.jpg

dsc00293jd1.jpg

dsc00295vt5.jpg

Son düzenleme:
hayati bey gerçekten çok güzel yapmışsınız tüm reklamcı arkadaşlarıma bakıyorum oincelikte füme yada şeffaf plexi bulduğum an bende yapmaya başlayacağım.fotoğraflar için teşekkürler:cat:

hayati bu şeffaf fiberlerden veya pvc dende yapılabilirmi bu senin yaptığın rüzgarlık. yoksa illa motorcudan alıp uydurmakmı lazım
Değerli hemşerim;zaten bu motosikletçilerden aldığımız malzeme asetat kalını Poly Vinyl Carbon dediğimiz bir malzeme.(PVC).
Hazırı varken pek araştımaya girmedim.Aslında biraz fiber işçiliğinden anlıyor olduğum için kafamda bazı projeler yok değil.Yani,yeni grenajlar falan.Ama bunlar biraz vakit isteyen ve pahalı yöntemler.İleride yaparsam sizinle paylaşırım...Sağlıcakla kalın.

Yaklaşık 1 ay önce 25YTL ye servisine taktırmıştım dışarıdan nekadara alacaksın bilmiyorum ama takması çok zor değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar