arkadaşlar ikinci el ybr arıyorum satan yada haberi olan varmı...
Hangi ildesinn ?
Forumda satan yoksa www.sahibinden.com a bakabilirsin:cat:
arkadaşlar ikinci el ybr arıyorum satan yada haberi olan varmı...
Rüzgarı tam olarak kaskın alt hizasına kadar kesiyor.Hayati valla çok güzel olmuş tavsiyen için saol yalnız bişey soracam rüzgarı nereye kadar kesiyor acaba çeneye kadar kesiyorsa gerçekten güzel yalnız bide orjinal ön grenaj almak lazım ben aldığımda vermedilerde tavsiyen çok iyi bence denemeye değer saolasın

arkadaşlar ybr için koruma demiri alacam , ankarada yiba çarşısından alacam ama sormak istediğim kendim takabilirmiyim , yoksa servise götürsemmi motoru.
Orjinal Ybr için olanından varsa,tabii ki kendin takabilirsin.Yok benzeri bir kaç motosiklete de uysun diye yapılanlardansa delik yerleri farklı olabiliyor,bağlantı yerleri uzun gelebiliyor,taşlanması gerekebilir.Ayrıca korna yerinde sorun çıkıyor büyük ihtimalle de kornanın biraz yeri değiştirilebiliyor.Bence en iyisi aldığın ustaya taktırtman:bounce:arkadaşlar ybr için koruma demiri alacam , ankarada yiba çarşısından alacam ama sormak istediğim kendim takabilirmiyim , yoksa servise götürsemmi motoru.
Orjinal Ybr için olanından varsa,tabii ki kendin takabilirsin.Yok benzeri bir kaç motosiklete de uysun diye yapılanlardansa delik yerleri farklı olabiliyor,bağlantı yerleri uzun gelebiliyor,taşlanması gerekebilir.Ayrıca korna yerinde sorun çıkıyor büyük ihtimalle de kornanın biraz yeri değiştirilebiliyor.Bence en iyisi aldığın ustaya taktırtman:bounce:
Arkadaşlar ybr 125 ile ön kaldırırken biraz fazla kaldırdım arka çamurluk yere çattı ve kırıldı yenisini alsam kaç para tutar?
Yardımcı olursanız sevinirim....![]()
Değerli hemşerim;zaten bu motosikletçilerden aldığımız malzeme asetat kalını Poly Vinyl Carbon dediğimiz bir malzeme.(PVC).hayati bu şeffaf fiberlerden veya pvc dende yapılabilirmi bu senin yaptığın rüzgarlık. yoksa illa motorcudan alıp uydurmakmı lazım
arkadaşlar ybr için koruma demiri alacam , ankarada yiba çarşısından alacam ama sormak istediğim kendim takabilirmiyim , yoksa servise götürsemmi motoru.