hastasıyız dede.......
Reklamcıdan ne istiyosan çıkartıyorum tanıdık reklamcılar var bu işi yapan Marka sticker derken ? İpone Leovince vs gibimi
aynen öyle motor uzerıne yapıstırılan farklı farklı markalar..buradada reklamcılar var ama ılgılenmıyolar bı kac kez gıttım bı kac kez daha gıtsen kesın kavga edersın cunkü adam işten saymıyo ilgilenmıyo
gıçıklıga giderim öyle adamın dükkanına......
Aynen abihastasıyız dede.......
aynen öyle motor uzerıne yapıstırılan farklı farklı markalar..buradada reklamcılar var ama ılgılenmıyolar bı kac kez gıttım bı kac kez daha gıtsen kesın kavga edersın cunkü adam işten saymıyo ilgilenmıyo
gıçıklıga giderim öyle adamın dükkanına......
Aynen abi
Örnek olarak gösteriyorum şu şekil resimdekilerin aynısı stickerlar paket halinde 25 tane falan herhalde 15 lira çıkar yapıştır hesabı..Yada Kendin istediğin boyutta sticker çıkartabilirsin..Kafana göre
![]()
İşte o adamın işten saymadığı şeyle burada adamlar milyarlar kazanıyor..![]()
ben yapıştırmam bunları motoruma.. tabi zevk meselesi....
Evet epey bir dolaşdım bi boludağı yaptımda geldim.33 plaka eşiyle birisi abanta gidiyordu yeni ybr 125 burdan mı acaba ? Ayrıca süper sport gibi bi yattım virajlara 110 120 ve hız rekorumu 130 yaparak deldim :mrgreen: Resimler gelicek birazdan.
Aynen ramazan abi okadar fazla yapıştırınca bozuyor..Mrt İlhan İlla istiyorum diyorsan burdan alırım kargoyla yollarım sana maksat işin görülsün![]()
Okan Sahnelerde Hoşgeldiniz efenimO virajlara benim kabak lastikle girsen şimdiye patladıydın herhalde :queen:
Motorun üstüne az sticker yapıştırda lastik al kendine![]()
Aynen ramazan abi okadar fazla yapıştırınca bozuyor..Mrt İlhan İlla istiyorum diyorsan burdan alırım kargoyla yollarım sana maksat işin görülsün![]()
Okan Sahnelerde Hoşgeldiniz efenimO virajlara benim kabak lastikle girsen şimdiye patladıydın herhalde :queen:
iki yiğit çıktı meydana... bu atışmalara baylıyorum... ya bide bizim forumda teyo emmi gibi biri olsa ne güzel olur.. düşünsenize ybr ile aya çıkıyor ...
Reco seninkindede vardı ya kitap kaplığı gibi egzoz sacı falan hahah :mrgreen: Reco biz sahnelerdeyiz asıl assolist sensin nerdesin ya :queen::mrgreen: Recoo attıgın fotodaki kaplamada hello kitty var lan one oyle hahahaha :queen:
Özenti reco ne adamsın ya bak sana güzel bir KAPLAMA bulacam onu yapdır tamam mı :mrgreen: Yiğenim bu sahneyi diyosan buranın baş assolisti ramazan abi ondan izinsizde bırakaman:mrgreen: Bu arada motor gercekden 130 yapdı lan :thumleft:
Özenti reco ne adamsın ya bak sana güzel bir KAPLAMA bulacam onu yapdır tamam mı :mrgreen: Yiğenim bu sahneyi diyosan buranın baş assolisti ramazan abi ondan izinsizde bırakaman:mrgreen: Bu arada motor gercekden 130 yapdı lan :thumleft: