Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Reklamcıdan ne istiyosan çıkartıyorum tanıdık reklamcılar var bu işi yapan Marka sticker derken ? İpone Leovince vs gibimi

aynen öyle motor uzerıne yapıstırılan farklı farklı markalar..buradada reklamcılar var ama ılgılenmıyolar bı kac kez gıttım bı kac kez daha gıtsen kesın kavga edersın cunkü adam işten saymıyo ilgilenmıyo

hastasıyız dede.......
Aynen abi :)
aynen öyle motor uzerıne yapıstırılan farklı farklı markalar..buradada reklamcılar var ama ılgılenmıyolar bı kac kez gıttım bı kac kez daha gıtsen kesın kavga edersın cunkü adam işten saymıyo ilgilenmıyo

Örnek olarak gösteriyorum şu şekil resimdekilerin aynısı stickerlar paket halinde 25 tane falan herhalde 15 lira çıkar yapıştır hesabı..Yada Kendin istediğin boyutta sticker çıkartabilirsin..Kafana göre :)
20110814092037.jpg

gıçıklıga giderim öyle adamın dükkanına......

İşte o adamın işten saymadığı şeyle burada adamlar milyarlar kazanıyor.. :)

Aynen abi :)

Örnek olarak gösteriyorum şu şekil resimdekilerin aynısı stickerlar paket halinde 25 tane falan herhalde 15 lira çıkar yapıştır hesabı..Yada Kendin istediğin boyutta sticker çıkartabilirsin..Kafana göre :)
20110814092037.jpg

İşte o adamın işten saymadığı şeyle burada adamlar milyarlar kazanıyor.. :)

heh aynen bunlar işte...güzelmiş

Evet epey bir dolaşdım bi boludağı yaptımda geldim.33 plaka eşiyle birisi abanta gidiyordu yeni ybr 125 burdan mı acaba ? Ayrıca süper sport gibi bi yattım virajlara 110 120 ve hız rekorumu 130 yaparak deldim :mrgreen: Resimler gelicek birazdan.

Evet epey bir dolaşdım bi boludağı yaptımda geldim.33 plaka eşiyle birisi abanta gidiyordu yeni ybr 125 burdan mı acaba ? Ayrıca süper sport gibi bi yattım virajlara 110 120 ve hız rekorumu 130 yaparak deldim :mrgreen: Resimler gelicek birazdan.

bekliyoruz adamım............

Aynen ramazan abi okadar fazla yapıştırınca bozuyor..Mrt İlhan İlla istiyorum diyorsan burdan alırım kargoyla yollarım sana maksat işin görülsün :p

Okan Sahnelerde Hoşgeldiniz efenim :p O virajlara benim kabak lastikle girsen şimdiye patladıydın herhalde :queen:

Aynen ramazan abi okadar fazla yapıştırınca bozuyor..Mrt İlhan İlla istiyorum diyorsan burdan alırım kargoyla yollarım sana maksat işin görülsün :p

Okan Sahnelerde Hoşgeldiniz efenim :p O virajlara benim kabak lastikle girsen şimdiye patladıydın herhalde :queen:

Motorun üstüne az sticker yapıştırda lastik al kendine :p:p

O Motor benim değil Çiçeğim dikkatini çekerim :p Benim motorum bu..
20110819104944.jpg

Ayrıca satıldı sayılır Bu hafta içi gidiyor :) İçimde bi garip üzüntü var..

ben sana dönucem arkadasım..sagol

Reco seninkindede vardı ya kitap kaplığı gibi egzoz sacı falan hahah :mrgreen: Reco biz sahnelerdeyiz asıl assolist sensin nerdesin ya :queen::mrgreen: Recoo attıgın fotodaki kaplamada hello kitty var lan one oyle hahahaha :queen:

iki yiğit çıktı meydana... bu atışmalara baylıyorum... ya bide bizim forumda teyo emmi gibi biri olsa ne güzel olur.. düşünsenize ybr ile aya çıkıyor ...

Okan'ımız varya abi bizimde gerek yok başkasına..O çıkar ybr'ile aya bile 130'La hemde :p

Reco seninkindede vardı ya kitap kaplığı gibi egzoz sacı falan hahah :mrgreen: Reco biz sahnelerdeyiz asıl assolist sensin nerdesin ya :queen::mrgreen: Recoo attıgın fotodaki kaplamada hello kitty var lan one oyle hahahaha :queen:

Cahilin hali bi başka yawww :p Kaplık değil Kaplama hacım o Millet hasta oluyor buralarda onlara :p Biz sahneleri bırakalı Çok oldu yerimizi gençlere verdik birazda sen takıl sahnelerde :cherry:

Kızlar seviyo napıyım şimdii yaa :p

Özenti reco ne adamsın ya bak sana güzel bir KAPLAMA bulacam onu yapdır tamam mı :mrgreen: Yiğenim bu sahneyi diyosan buranın baş assolisti ramazan abi ondan izinsizde bırakaman :):mrgreen: Bu arada motor gercekden 130 yapdı lan :thumleft:

Özenti reco ne adamsın ya bak sana güzel bir KAPLAMA bulacam onu yapdır tamam mı :mrgreen: Yiğenim bu sahneyi diyosan buranın baş assolisti ramazan abi ondan izinsizde bırakaman :):mrgreen: Bu arada motor gercekden 130 yapdı lan :thumleft:

Buralardayız ayıpsın bırakmam ben sizleri..Motor işi bitti ama artık satıp arabaya geçiş vakti..Kışın süründürüyor motor beni. 130 Yapar motoru iyi açmışsın ciğeri sağlam ozaman 14' dişli var demi sende orjinali ? Bende 130 görüyorum hiç oynatmadım motoru ybr bu ne sandın 110da kalcak hali yok ya :p

biz resim yada video olmadan inanmıyoruz.... :p

bizim buralarda bir söz var... at sahibinin altında kişner diye....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar