Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben benim ybr yi 4 farklı motor 1 navigasyon ve bir araç ile ölçtüm... cbf den daha yavaş gösteriyor arabayla neredeyse aynı...

ben aslında hiç ölçmedım sayılır.sadece gecenlerde bı ybr ıle karsılastırdık.gıderken yan yana sabıtledık, ben 95 di o 85 di..ondan sonra aklıma takıldı arastrıyorum.daha baskasıyla ölçme fırsatım olmadım

karşılaştır sonuçları yaz bende merak ettim...

çevremde cok fazla motor yok sorun o.. o karsılastırdıgım motor kuzenındı..bi o var zaten..mesela sana bişey daha söylıyım, benım motor onunkını düzde rahat gecıyo ama yokusda onunkının performansı daha iyi? eskı ybr var onda..dişlilerde oynama yok ıkı motordada..

Vay ramazan abii vayy sende gidiyorsun askere..Bende seneye gidiyorum :p O bu değilde sen gidince forum iyice boş kalıcak zaten bi ton boş adam dolu bende artık girmiyorum farkettiysen Motoruda sattım bu hafta içi gidiyor 3.750 liraya hayırlısıyla :)

Tez Dönersin inşallah abi..

bu arada hayırlı tezkereler sağ salim git gel inşallah

eyvallah sağol...

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/konu...mayacagim.html

recai adamım benim askerlik konusunun linki orda.... oraya yaz:cherry:

adamım zamanı geldi geçti... bu yükten kurtulmak lazım.... motor içinde hakkında hayırlısı ney ise o olsun adamım... seni ybr forumunda görmek bizi her daiim mutlu eder... ybr gider ama gerçek arkadaş recai burda kalır...

Son düzenleme:
Vay ramazan abii vayy sende gidiyorsun askere..Bende seneye gidiyorum :p O bu değilde sen gidince forum iyice boş kalıcak zaten bi ton boş adam dolu bende artık girmiyorum farkettiysen Motoruda sattım bu hafta içi gidiyor 3.750 liraya hayırlısıyla :)

Tez Dönersin inşallah abi..

recai girmiyosun sende...gecenlerde mesaj yazmıstım sana cevap atmadın?

eyvallah sağol...

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/motosiklet-modelleri/konu...mayacagim.html

recai adamım benim askerlik konusunun linki orda.... oraya yaz:cherry:

adamım zamanı geldi geçti... bu yükten kurtulmak lazım.... motor içinde hakkında hayırlısı ney ise o olsun adamım... seni ybr forumunda görmek bizi her daiim mutlu eder... ybr gider ama gerçek arkadaş recai burda kalır...

Yazdım abi yazdım :) Benimde seneye abi askerlik.. Zaten sizler için giriyorum abi.. Arada girip çıkıyorum Oda ybr bölümüne sadece..:)

Bu arada senin off-road yaptığın kırmızı Ybr'nin sahibine söyle egzoz takmak yerine Hava filtresini söksün :p

recai girmiyosun sende...gecenlerde mesaj yazmıstım sana cevap atmadın?

Arada giriyorum dostum fırsat buldukca :) Ne yazmıştın gözümden kaçmış olmalı

Yazdım abi yazdım :) Benimde seneye abi askerlik.. Zaten sizler için giriyorum abi.. Arada girip çıkıyorum Oda ybr bölümüne sadece..:)

Bu arada senin off-road yaptığın kırmızı Ybr'nin sahibine söyle egzoz takmak yerine Hava filtresini söksün :p

aldığımızda hava filitresi söküktü ama şuan var.... motoru baya değiştirdi... karbon kaplama falan ..arkaya sıfır 1250 lira olan eğzost taktı.... motor komple düşürüldü... race direksiyon falan uyguladı..... ama senin için söylerim..recai nin selamı var sök şu hava filitreni diye... bide öyle videosunu çekip atayım senin için.... bu arada yazını gördüm... birazdan orayada yorum yazarım...

önemlı bısey degıl yaa.stckerlarla alakalı bıseydi

---------- Post added at 18:08 ---------- Previous post was at 18:06 ----------

Mrt İlhan motosikletindeki mercek uygulamasını nasıl yaptın hangi merekten taktın?

kardesım yardımcı olamıyorum bu konu hakkında çünkü elımı surmedım mercek işine :( yamaha servısınde yapıldı çok üzgünüm

aldığımızda hava filitresi söküktü ama şuan var.... motoru baya değiştirdi... karbon kaplama falan ..arkaya sıfır 1250 lira olan eğzost taktı.... motor komple düşürüldü... race direksiyon falan uyguladı..... ama senin için söylerim..recai nin selamı var sök şu hava filitreni diye... bide öyle videosunu çekip atayım senin için.... bu arada yazını gördüm... birazdan orayada yorum yazarım...

Hehe :) Ybr'de ses istiyosan filtreyi sök bin antalyada herzaman demişimdir filtreli ybr yok.. :p Başka yaptığın masraf egzozmuş vs cebinden çıkar gerek yok..Ben Çok özenle baktım motora 1.500 kmde bi bakım + yağ.. 5.000 liradan fazla çıktı cebimden Motoru sattım 3.750 liraya :p 0'ı 4.300 lira.. Yani hep cebden çıkıyor abi :)

aynaları taktım filtreyi taktım plakayı taktım motor satışa hazır :)

20110819104944.jpg

önemlı bısey degıl yaa.stckerlarla alakalı bıseydi

Hmm lazımsa sticker falan alır yollarım sana :)

Reklamcıdan ne istiyosan çıkartıyorum tanıdık reklamcılar var bu işi yapan Marka sticker derken ? İpone Leovince vs gibimi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar