Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

fatih uzun kısa zenonmu... birde yakından incelemek lazım..uzaktan belli olmaz bu iş... piyasada motor için satılan bir çok zenon kısa zenon uzun normal far şeklinde.... bizimkiler h4 uzun kısa motorlu olan h4 ampül ve balans a sahip.... monza... başka tanımam...

Benimde 2009 haziranın 10 u 11000 de :mrgreen:

Benden sonra almısın beni geçmişin :mrgreen: Ayrıca senın motorun hiç fotosunu atmıyorsun biraz foto at ya :)

ben biraz gezentiyim :) atayım, buyrun :):rendeer:

fotoğraflarda kesinlikle photoshop yoktur.

zgr0414.jpg

zgr0412.jpg

zgr0001.jpg

25044110150204371963089.jpg

24832922001457135924310.jpg

22706610150200907508089.jpg

24609376818263088577853.jpg

ozgur motorun çok güzel Allah kaza bela vermesin çok temiz bakıyorsun maşallah :rendeer:

ozgur motorun çok güzel Allah kaza bela vermesin çok temiz bakıyorsun maşallah :rendeer:

teşekkür ederim, biraz titizim :) ama artık inan elime bez alasım gelmiyor bu makineden gerçekten sıkılmaya başladım çünkü gücü yetmemeye başladı.

İnşallah herkes Maşallah der de nazar değmez :)

maşallah eğzost ne güzel parlamış....

evet eksoz konusunda oldukça hassasım :) ama son 2 aydır amortisöre bakan kısımda ve deliğin olduğu kısımda ufak paslanmalar var normal midir?

teşekkür ederim, biraz titizim :) ama artık inan elime bez alasım gelmiyor bu makineden gerçekten sıkılmaya başladım çünkü gücü yetmemeye başladı.

İnşallah herkes Maşallah der de nazar değmez :)

evet eksoz konusunda oldukça hassasım :) ama son 2 aydır amortisöre bakan kısımda ve deliğin olduğu kısımda ufak paslanmalar var normal midir?

sen gene iyisin özgür benim motora baksan dersin bu ne o kadar pis :queen: temizlemeye üşeniyorum beni götürüyor mu tamam deyip devam ediyorum :p

selam aleyküm bayadır yoktum.ne yalan söyleyim dün fat280 cepten arayana kadar motoruda forumuda unutmuştum.daha 1000 km yi bulamadık 5 ayda.800 küsürdü en son.hiç bir sorunum yok.zavallıyı bu hafta bir yıkayıp yağlayım koruyucu pasta çekiyim.

selam aleyküm bayadır yoktum.ne yalan söyleyim dün fat280 cepten arayana kadar motoruda forumuda unutmuştum.daha 1000 km yi bulamadık 5 ayda.800 küsürdü en son.hiç bir sorunum yok.zavallıyı bu hafta bir yıkayıp yağlayım koruyucu pasta çekiyim.

o abi seni görmek çok güzel forumlarda görmek ümidiyle artık senide motoru da sür arada 5 ayda 800 km ne kine benim 2 günlük sürüş mesafem :D

eğer 6 ay içinde yeterli km. yapılmazsa yağın değişmesi gerekir... hatırlatayım dedim :)

ve 7 numara ngk çekiş düşüklüğüne sebep oluyor.

eğer 6 ay içinde yeterli km. yapılmazsa yağın değişmesi gerekir... hatırlatayım dedim :)

ve 7 numara ngk çekiş düşüklüğüne sebep oluyor.

özgür kardeş hala şu 6-7 meselesini anlamadım ancak bende 7 var ve motorun ön dişlide 15 lik olmasına rağmen 2009 ybr ile aynı çıkıyorum yokuşları orjinal dişlili neden düşer peki biraz açıklarsan birde seviniriz

özgür kardeş hala şu 6-7 meselesini anlamadım ancak bende 7 var ve motorun ön dişlide 15 lik olmasına rağmen 2009 ybr ile aynı çıkıyorum yokuşları orjinal dişlili neden düşer peki biraz açıklarsan birde seviniriz

6 numara kendini çok fazla ısınmadan temizleyebiliyor ancak 7 numara ybr çok sıcak çalışan bi makine olmadığı için bi süre sonra kurum bağlıyor. bağlamasa bile benim şahsi fikrim üst devirlerde öldürüyor motoru. denedim her ikisini de.
senin motor katalitiksiz ise normal ybrden güçlüdür çünkü birebir aynı değil bazı parçaları

6 numara kendini çok fazla ısınmadan temizleyebiliyor ancak 7 numara ybr çok sıcak çalışan bi makine olmadığı için bi süre sonra kurum bağlıyor. bağlamasa bile benim şahsi fikrim üst devirlerde öldürüyor motoru. denedim her ikisini de.
senin motor katalitiksiz ise normal ybrden güçlüdür çünkü birebir aynı değil bazı parçaları

katalitikli aynı 2005 modelden sonrası gibi motoru kardeş kitapçığına baktım sizin kitapçığada baktım motor içindeki kavrama dişlileri haraket dişlilerine kadar aynı sayıve ebatda

katalitikli aynı 2005 modelden sonrası gibi motoru kardeş kitapçığına baktım sizin kitapçığada baktım motor içindeki kavrama dişlileri haraket dişlilerine kadar aynı sayıve ebatda

peki eksoz ve karbüratör? hava filtresi? ateşleme sistemi? bunların ufak tefek mutlaka farkı vardır...
karbüratörle oynadın mı hiç?

ama ybrnin ateşleme bobinini daha güçlüsüyle değiştirip çok iyi bir performans alınabilir diye düşünüyorum. çünkü bazen hissettiriyor ateşlemenin yetmediğini...

Son düzenleme:
peki eksoz ve karbüratör? hava filtresi? ateşleme sistemi? bunların ufak tefek mutlaka farkı vardır...
karbüratörle oynadın mı hiç?

aslında orjinal karburatörünü bozdum evde duruyor 2004 karburatörü taktım şuan ondada ufak tefek değişiklik yaptım :D senin motor ne kadar yakıyor şuan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar