Bilmiyomki kalitesini ramazan abi sana söyler![]()
Benimde 2009 haziranın 10 u 11000 de :mrgreen:
Benden sonra almısın beni geçmişin :mrgreen: Ayrıca senın motorun hiç fotosunu atmıyorsun biraz foto at ya![]()
ozgur motorun çok güzel Allah kaza bela vermesin çok temiz bakıyorsun maşallah :rendeer:
maşallah eğzost ne güzel parlamış....
teşekkür ederim, biraz titizimama artık inan elime bez alasım gelmiyor bu makineden gerçekten sıkılmaya başladım çünkü gücü yetmemeye başladı.
İnşallah herkes Maşallah der de nazar değmez
evet eksoz konusunda oldukça hassasımama son 2 aydır amortisöre bakan kısımda ve deliğin olduğu kısımda ufak paslanmalar var normal midir?
sen gene iyisin özgür benim motora baksan dersin bu ne o kadar pis :queen: temizlemeye üşeniyorum beni götürüyor mu tamam deyip devam ediyorum![]()
recaiden ses soluk kesildi farkettin mi :queen:
azıcık yıka hiç yoktan su tut üzerine![]()
selam aleyküm bayadır yoktum.ne yalan söyleyim dün fat280 cepten arayana kadar motoruda forumuda unutmuştum.daha 1000 km yi bulamadık 5 ayda.800 küsürdü en son.hiç bir sorunum yok.zavallıyı bu hafta bir yıkayıp yağlayım koruyucu pasta çekiyim.
selam aleyküm bayadır yoktum.ne yalan söyleyim dün fat280 cepten arayana kadar motoruda forumuda unutmuştum.daha 1000 km yi bulamadık 5 ayda.800 küsürdü en son.hiç bir sorunum yok.zavallıyı bu hafta bir yıkayıp yağlayım koruyucu pasta çekiyim.
eğer 6 ay içinde yeterli km. yapılmazsa yağın değişmesi gerekir... hatırlatayım dedim
ve 7 numara ngk çekiş düşüklüğüne sebep oluyor.
özgür kardeş hala şu 6-7 meselesini anlamadım ancak bende 7 var ve motorun ön dişlide 15 lik olmasına rağmen 2009 ybr ile aynı çıkıyorum yokuşları orjinal dişlili neden düşer peki biraz açıklarsan birde seviniriz
6 numara kendini çok fazla ısınmadan temizleyebiliyor ancak 7 numara ybr çok sıcak çalışan bi makine olmadığı için bi süre sonra kurum bağlıyor. bağlamasa bile benim şahsi fikrim üst devirlerde öldürüyor motoru. denedim her ikisini de.
senin motor katalitiksiz ise normal ybrden güçlüdür çünkü birebir aynı değil bazı parçaları
katalitikli aynı 2005 modelden sonrası gibi motoru kardeş kitapçığına baktım sizin kitapçığada baktım motor içindeki kavrama dişlileri haraket dişlilerine kadar aynı sayıve ebatda
peki eksoz ve karbüratör? hava filtresi? ateşleme sistemi? bunların ufak tefek mutlaka farkı vardır...
karbüratörle oynadın mı hiç?