Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Okan seninki 3m değilmi ? Biz 3m yapıyoruz fazla pahalı değil kaliteli ama.

Tamam gelmeden önce söylersin hafta sonları müsaitim..Karı kızla gezmem bi günde senle gezerim ne olacak :queen:

:queen::queen::queen: abi her konuştuğum kişi kızlarla ilgileniyor ben de bir tane bile kız yok benim kızım motorum bizde bir terslik mi var ne :p

Ohoo evlenme yaşın gelmiş artık..Evdemi kaldın yoksa :pale:

yok o kadar da değil be kardeş kız yok evlenecek birde askere gitmeden evlenmeyi düşünmüyorum önce okul sonra askerlik sonrada evlilik bakalım biraz uzattım ama neyse :queen:

Ne oldu recai kendinemi alcan hahahah :) Recai 3 m değil :mrgreen:

okan tipim değil almam zaten merak etme onu :p :p :p

Son düzenleme:
Ne oldu recai kendinemi alcan hahahah :) Recai 3 m değil :mrgreen:

Günlük takılcağı manita bulurum..Ama sağlam ciddi bişi bulamam hacı..Zaten Tek düzenli manita saçma etrafta bukadar çıtır varken.:p

ben yaşlandımmı şimdi....
Ayıpsın abi ya..Senin ruhun genç :)
yok o kadar da değil be kardeş kız yok evlenecek birde askere gitmeden evlenmeyi düşünmüyorum önce okul sonra askerlik sonrada evlilik bakalım biraz uzattım ama neyse :queen:

Daha ne evlenmesi ya :p

Günlük takılcağı manita bulurum..Ama sağlam ciddi bişi bulamam hacı..Zaten Tek düzenli manita saçma etrafta bukadar çıtır varken.:p

Ayıpsın abi ya..Senin ruhun genç :)

Daha ne evlenmesi ya :p

recai bu işler bana ters geçici işler yani o yüzden ilgilenmiyorum kızlarla sadece motorumla ilgileniyorum sadece o benim için önemli gerisi boş :cat:

Öhöm Öhöm :cherry: Konuyu kapatalım..Ben fena bi adamım benle uraşılmaz :queen: Seviyorum sizleri :p

evet motor fastına geçelim şuan kazadan sonra motorun 3 şeyi değişmesi gerek benim özellikle ayna direksiyon gidonu ve debriyaj maneti debriyaj maneti ve aynalar başka motorun parçaları olduğundan iyi durmuyor motorda orjinal olanlarından takacam ve karşınızda yeni bir motor ortaya çıkaracam dermişim :mrgreen:

recai konuyu kapat dedin ybr formu kompla kapandı ses seda yok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:12 ----------

ses yok bari bizde gidelim de tam sessiz olsun :D

Son düzenleme:
okan yarım saat sonra kontrol ederim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:13 ----------

okan kargoda şuan emanetin...

@Newçeri, @Ramazan, ve diğer herkes;
motoru dağıtıp rulman değiştiren var mı? ben yapacağım ama maça yemiyor. ya toplayamazsam diye korkuyorum, özellikle ekzantirik ve krankı toplayamam diye korkuyorum. yapan var mı?

bunu istememin sebebi motor vitesteyken debriyaja basıldığında arka tekerlek sıkışık olarak dönüyor, sanki balata sürtüyormuş gibi... şanzıman rulmanlarından süpheleniyorum ben ama?
not: debriyaj tam ayırıyor; şöyle emin oldum:eek:rta sehpaya alıp vitesi 2ye taktım ve debriyajdan bıraktım elimi. sonra tekrar debriyaja bastım ve arka tekeri durdurdum. teker bir daha hareket etmedi. yani debriyaj basılı kalmıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar