- Konu Yazar
rx 115 ybr 125 artıları,eksileri,yakıt durumu,titreşimi,konforu,çekişi,hızı değerlendirelim...
Eğer gerçekten kıyas istiyorsan duygusallığı kenara bırakırsak YBR derim.....
Sağlamlıkta ekonomiklikte ve konforda Parça bolluğu ve ucuzlukta su götürmez üstün.....
Yok ama biraz daha hızlı 10-20 km daha hızlı olsun sorun değil derseniz rx olabilir...
Ama kişisel tercihim hep ybr den yana olur benim...:cat:
Sevgili emrah...Ybr nin de hakkını yeme...Benim olan ve biraderimin bindiği ybr 130 bin km geldi...Ve kapağı dahi açılmadı...Arkadaşım ben ikisinide kullanmış birisi olarak Rx diyorum
65000 kmde hiç motoru sökülmedi
Beni tanıyanlarda bilirler rxe ne eziyetler ettiğimi ama tık demedi..
Parçası ucuzdur ikinci el piyasası vardır
Orjinal japondur..
Yakıtı öyle 2 zamanlıya binmeden atıp tutanların dediği gibi fazla değildir.
Tek kötü yanı tipinin amele motoruna benzemesi..
Şuan param olsa tekrar bir rx almak isterim diğerlerinin rxe karşı şansı bile olamaz bence..
Sevgili emrah...Ybr nin de hakkını yeme...Benim olan ve biraderimin bindiği ybr 130 bin km geldi...Ve kapağı dahi açılmadı...
Rx kötü demem hiçbir zaman..Ama modası geçmiş ve ikinci el piyasası olmayan bir motor.... Yola çıksan çok uzun km gideceğini tahmin etmiyorum...Gitse bile sürücüsüne eziyet olur.....
Rx tamamen hobi motorudur gözümde... YBR nin sınıfına sokamam... :cat::cat:Kimsede sokmamalı zaten.... :cat::cat:
Ben ybr kötü demedim ki alper abi
Ama gerçekten Rx zevk veren bir alet
Sen bilirsin MZ in verdiği zevki hangi 4 zamanlı 250 cc alet verebilir ki![]()
Mz RX e göre daha oturaklı.... Haa desen ki 250 cc de mz mi cbf250 mi? Mz derim.... Ama Rx yapısı itibarıyle sakat bir motor..O seriliğe uygun şasesi yok... Zaten şasenin seriliğe etkisinide unutmamak lazım... Kuş gibi motor...
Arkadaş genel sormuş...Ekonomik olcak konforlu olcak parçası bol ve ucuz olcak... En önemlisi de 2. ci eli daha hızlı ybr nin... Rx hobi makinası olduğu için bilenler tanıyanlar alır... YBR yi yeni başlayan herkes bodoslama alabilir... :cat::cat::cat: Hatta bodoslama alan birçok tanıdığım var yeni başlayan... :queen::queen::queen::queen: Duymuş sağdan soldan :queen::queen::queen::queen:
mz etz 150???*
Arkadaşım ben ikisinide kullanmış birisi olarak Rx diyorum
65000 kmde hiç motoru sökülmedi
Beni tanıyanlarda bilirler rxe ne eziyetler ettiğimi ama tık demedi..
Parçası ucuzdur ikinci el piyasası vardır
Orjinal japondur..
Yakıtı öyle 2 zamanlıya binmeden atıp tutanların dediği gibi fazla değildir.
Tek kötü yanı tipinin amele motoruna benzemesi..
Şuan param olsa tekrar bir rx almak isterim diğerlerinin rxe karşı şansı bile olamaz bence..