Yamaha XVS 650 Dragstar hakkında yardım !!!

Şaftlı motor kullanmayan nasıl bir nimet olduğunu bilemez.
Arkadaşın dragstarı bu mevsimde hararet yapıp şişiyorsa bence başka sorunları var demektir.
Ateşleme ile ilgili olabileceğini düşünüyorum. Bujiler ve bobinler kontrol edilmeli

yusuf abi makinaın sorunu debriyaj balatası. şişse tekler ama sorun daha fazla gaz veriyorum motorun devri yükseliyor fakat gitmiyor şeklinde.

arkadaşlar motorumda kesinlikle hararet sorunu yok tek yaşadığım 1. viteste kavrama problemi.buda ne kronik nede altından kalkılmayacak karmaşık bir durum.ben bu konuyu ufak ayar veya bilmediğim bir nüanstan kaynaklanırmı diye düşünerek tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak için açtım.yoksa en kötü ihtimalle değiştiririm debriyaj balatasını sorun kökten hallolur.

yusuf abi makinaın sorunu debriyaj balatası. şişse tekler ama sorun daha fazla gaz veriyorum motorun devri yükseliyor fakat gitmiyor şeklinde.
böyle bir sorunum yok.sorun net olarak şu 1. vites kalkışlarında normal bir kalkış yapmak istersem motor titreyerek kavrıyor.fakat biraz gaz vererek kavratırsam sorun olmuyor.zaten üst viteslerde hiçbir problem yok.

Son düzenleme:
Evet aku aldim ama ayni calisyrana kadar surekli marsa basiyorum 15 dakkmi aliyor ama bir defa calisinca sorun kalmiyor surwkli stop edip bastigimda hemen aliyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar