Acil şifalar dilerim , geçmiş olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------
0 > 45.000 kilometrelik Tenere 660Z (Abs'siz 2016) deneyimlerim...
Konfor şahane.
Sürüş hissi muhteşem.
Yakıt tasarrufu müthiş (yalnız benim motor 20.000 km'ye gelince yakıtı rayına bindi , rodajı 20.000 km diyebiliriz)
Dayanıklılık , tank gibi.
Kronikler
1. Kaplinler , kesinlikle kronik problem , 10 bin km olmadan hiss ettiriyor , değişim gada iç lastik kesip desteklenebilinir , oldukça pahalı.
2. Arka fren pedalına istemsiz basma , fren pabucu bitirme.(pedal ayarı yapılmalı)
3. Anahtar/Kontak'ın zamanla , yukarı dogru itip açma yapılabilmesi (aslında güzel bişey , anahtarı uçuran yeğenim bi türlü açamamış kontağı

)
4. Uygun lastik seçimi , üzerinde Tourance'lar ile almıstım rezalet yol tutuş , mukabilinde uzun ömür.
Sonrasında Continental Tkc 70 takım , yol tutuş nispeten daha iyi , ancak motorun arka teker ağırlık öndebirikmesinden sanırım arka tekerde tutuş çok zayıf , enduro 3 saharalar yolda henüz elime geçmedi deneyimledikten sonra yine yazarım.
5. Servis ücretleri ... Şayet ileride satmayacaksanız (bunu düşünüp hep servise götürdüm pişmanım ) el beceriniz varsa kendiniz yalın tüm bakım onarımını.
Özet
Dayanıklı bi efsane , depo hacmi menzil muhteşem , 90-100 km ile 23 litre ile bahsedilen 500-600 kmler yapilabilinir.
Ancak bana göre ! bir enduro değil , bir uzun yol motoru , stabilize yol hayvanı uzun yol ve uzun ömür motoru hepsi bu.