Tenere araştırırken topiğe denk geldim ve almaktan Vazgeçtim. Aslında 2 motorum var, hobi için 97 vmax1200 ve günlük kullanım için (yazın) 2017 africa twin dct. Malum africa çok fiyatlandı nakite dökmek istiyorum, vmax tanda hevesimi aldım. İkisini satıp daha ucuz bir enduro düşünüyorum. Vstrom 650 versys 650 ya da tenere uygun olabilir. F 650m olmuştu, transalp vs istemiyorum. Herneyse, malum sitede ilanlara baktım 42 tencere 660z var, uzun süredir piyasasda olan bir motor için az, burda da topik durmuş belki başka yerde devam ediyor ama nette aratınca burası en üstte. Forumu sayfa atlayarak inceledim, motorun fazla amacına hizmet eden, fazla fonksiyonel olan ama çokta albenili olmayan gönle taht kuramayan bir model olduğu izlenimine kapıldım. 35 yıllık motorculuğumda hep şunu gördüm, bir motor asfaltta da iyiyse sahibini bağlıyor arazi ağırlıklıysa çabuk bıktırıyor. Tenere tamda öyle bir motor. Eşek ya da katır gibi. İşçiman ok, ama o kadar. İnsana kendini beyaz ata sahip prens gibi hissettirmiyor. Havalı, yakışıklı, hızlı, sesli değil, ağız sulandırmıyor vs. Oysa niye biniyoruzki bu aletlere. Dağa çıkacaksam çamur istiyorsan kros alırım, tura gideceksem 200 ü geçebilen 3 lü çantayı takınca altında kaybolmayacak titreşimsiz daha büyük bir motor, hız yapacaksam 4 silindir, hava atacaksam cruiser alırım. Nacizane fikrim bu. Vstrom ve versys uzun yol, hız ve konfor anlamında çok daha mantıklı geliyor şuan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:41 ----------
Hazır yazmışken africa görüşümü de iliştireyim. 10 numara makine , kimi dct yi sevmesede ben aşırı memnunum. Ama arazisi yok. Aslında var ama ağır, ve illaki arazi için lastik istiyor. Üzerindeki lastik çamurda anlamsız. Tek şikayet sele sertliği. Yakıt vs çok iyi. Ben test amaçlı denediğimde 3.9 ortalama yakaladım. Normalde 110 km hızla 4.2 4.3 yapabiliyor. Şehir içi 6-6.5 arası sakin kullanım.