öyle diyorlar bende yerim 
yok öyle bir istop etme değil. Bakım zamanı gelmiş sanırım hava filtresi ve buji değişmenizde yarar var. çünkü 7 litre fazla bir rakam 660 için,bende 3 ye kadar yanyan her ışıkta tekerle kalk ş.içi atla zıpla 6litre yakardım.Güzel bi bakım sonrası düşer diye düşünüyorum yakıt. Bu arada tatlı tatlı yanlamanın acı lastik fiyatları varSadece rölantide dururken aniiden aragazı verdiğimde bazen stop ediyor. Baskada bi stop olayı yok. Bujiyi iridyum ile değiştirecem. Büyük oranda azalıyormus stop etme.
Yakıt durumunuz nedir ? İlk depomu fulledıkten sonra 140 km de benzın lambası yandı. Tekrar fulledım. 9,90 lt yakıt aldı. Yani 1 lt ile 14 km yol gittim. 100 km de 7,1 ltre yaktı.
Fakat motora çok yüklendim. Bu torku daha once yaşamadıgımdan 1 de 2de 3de yan verdik. Tabi ilk 3 viteste kesiciye kadar doldurduk. Bide lastık havaları dusukmus. Onunda etkısı olabılır.
Sizin yakıt ortalamalarınız nedir?
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar;
Ben eğirdirde ikamet etmekte olan bir memurum. buraların güzel doğası beni motor merakına itti ve 40 yaşından sonra bu işe başlamaya karar verdim bu hafta sonu ehliyetimi alıyorum 40 yaşın verdiği dinginliğe güvenerek 660xt almaya ve dağ bayır gezmeye karar verdim sizlerden tanıdık bildikten 8000 -9000 tl ye kadar bütçe ile alınabilecek motor tavsiyesi bekliyorum. ayrıca www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-bu-fiyata-bu-motor-kacmaz-99837824/detay tanıyan bilen var mıdır. bu motor alınırmı şimdiden teşekkürler